Visgraat Lamelparket Bussum.

Het uitzoeken van een eiken houten vloer of visgraat lamelparket, dat doe je niet elke dag. Welke kleur past bij de ruimte, welke kleur vindt u mooi, welk patroon heeft uw voorkeur, kan de houten vloer gelegd worden over vloerverwarming? Allemaal punten waar u rekening mee moet houden. Onze klanten uit Bussum zijn bij ons geweest en hebben al deze punten stuk voor stuk afgewerkt en hebben uiteindelijk een vloer samengesteld die precies bij hun woning en ruimte past. Zij hebben voor een visgraat lamelparket gekozen en zijn enorm tevreden over het prachtige eindresultaat.

Eigenschappen en specialiteiten visgraat lamelparket.

Een visgraat lamelparket zoals deze zie je niet vaak. De natuurlijke kleurtinten vullen de ruimte met warmte. Wie wil dat nou niet?  Onze leggers die de vloer plaatsen verleggen meerdere grenzen om het mooiste eindresultaat te behalen. En zoals de bijgaande foto’s weergeven zie je dat het eindresultaat oogverblindend is! En daar doen we het natuurlijk voor. Om terug te komen op de eigenschappen en specialiteiten van de vloer, beschikt de vloer ook over een luik voor een convector rooster. Hier is strak omheen gewerkt om zo het mooiste resultaat te creëren. Verder beschikken de lamel planken over een 4-zijdige velling, dit zorgt voor een mooi effect tussen de lamelplanken. Als laatst is de vloer geolied met een twee componenten olie.

Olie.

De twee componenten olie zorgt voor een beschermlaag op de vloer. Zodat de vloer beschermd is tegen eventuele beschadigingen en vlekken. Ook zorgt de twee componenten olie voor een kleurtint. In de olie zit namelijk kleurpigment en dit zorgt er voor dat de vloer een kleur krijgt die naar wens is. De kleur van de visgraat lamelparket op de afbeeldingen is de kleur Alaska white. Alaska white is een kleur met een lichte white wash maar die wel de natuurlijke tinten van de vloer doorlaat. Al met al veel eigenschappen en specialiteiten die er voor zorgen dat de vloer is zoals die nu is!

Visgraat Lamelparket Bussum

visgraat lamelparket natuur visgraat lamelparket natuurlijk visgraat lamelparket gerookt

visgraat lamelparket onbehandeld visgraat lamelparket legwerk visgraat lamelparket schuren

visgraat lamelparket naturel visgraat lamelparket visgraat lamelparket

visgraat lamelparket visgraat lamelparket visgraat lamelparket

visgraat lamelparket convectorrooster visgraat lamelparket naturel visgraat lamelparket gerookt