Visgraat lamelparket Bussum, kleur natuur

Visgraat lamelparket Bussum betreft een lamel vloeren met een rijk arsenaal aan kleurschakeringen. Hierover is een olie aangebracht die de kleuren van het hout lichtelijk neutraliseert en vergrijsd. Door deze olie en eiken kleur krijgt been een mooi vergrijsd natuurlijk effect. In de planken zitten daarnaast ook niet al teveel noesten en de noesten die in het hout zitten zullen slechts klein zijn en nooit een open structuur hebben. Deze rustige, prachtige houtsoort is zeker geschikt als materiaal voor een visgraatvloer. Een mooie, natuurlijke kleur wat uw woonkamer doet opleven!

Visgraat lamelparket Bussum

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten. Hier zijn geen kosten aan verbonden!