Visgraat lamelparket Bussum, kleur dubbel gerookt

Een eiken vloer uit de collectie visgraat lamelparket Bussum heeft een warme uitstraling. Een niet te evenaren plankstructuur. Een fantastisch kleurenspel wordt er met deze vloer in uw woning gecreëerd. Dit effect wordt bereikt door drie grote factoren die ik hieronder graag wil beschrijven. Het eiken hout komt uit grote bossen in Frankrijk waar het wisselde klimaat het eiken haar prachtig eindresultaat creëert. Vaak word dit vergeten, maar het eikenhout komt uit gebieden waar de langzaam groeiende eik staat. Deze eiken visgraatvloeren stralen hierdoor veel rust uit. De gedoseerde wisseling tussen goudbruin en geel is niet te evenaren. Daarnaast wordt deze lamelvloer voorzien van een kleurolie die de tint verschillen in planken onderling ligt neutraliseert en een extra nadruk legt op de nerf van het hout. Echt een aanrader!

Wilt u meer informatie over het rookproces van de eiken visgraatvloer, klik dan hier.

Visgraat lamelparket Bussum (douvle smoked oak)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten. Hier zijn geen kosten aan verbonden!