Visgraat lamelparket Blaricum, kleur shell grey

Een Visgraat lamelparket Blaricum met een grijze behandeling. Door haar sterke eikenkleur en minimale noest-vorming heeft deze vloer een heel breed combinerend bereik. De vloer is dus zowel bij een industrieel als landelijk interieur toepasbaar. Het hout in deze vloer wordt enkel uit de kern van het hout gehaald. Dit zorgt ervoor dat de vloer enorm kleurvast is en naarmate de jaren haar eigen kleur behoudt. De vloer is door haar opbouw ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.  Vele voordelen dus!

Lamelparket visgraat Blaricum

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten. Hier zijn geen kosten aan verbonden!