Visgraat lamelparket Blaricum, kleur gerookt

Een vloer uit de collectie visgraat lamelparket Blaricum. Een eiken visgraatvloer met een natuurlijke donkere nerf. Deze vloer heeft een echt karakter. Dit komt omdat de vloer een natuurlijk bruine olie over zich heeft die rust uitstraalt en daarnaast een zwarte nerf heeft die de vloer uitdaging geeft. Een uitdaging die bij de eiken visgraatvloer past. De olie die over de vloer aangebracht is bestaat uit 2 componenten. De vloer is daarom uitermate geschikt voor zwaar woon en project gebruik. De componenten olie zorgt voor de schitterende, verouderde look. Ook zorgt de olie er voor dat de vloer optimaal beschermt is tegen beschadigingen en vuil.  Een mooie, verouderde visgraatvloer, echt de sfeermaker in huis!

Visgraat lamelparket Blaricum

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten. Hier zijn geen kosten aan verbonden!