Visgraat lamelparket Amsterdam 

Misschien wel één van de belangrijkste keuzes voor je woning: welke vloer komt erin? De vloer is heel bepalend voor de uitstraling van je interieur. Dat dacht deze klant uit Amsterdam ook! Na een lange rit vanuit de hoofdstad is hij in onze showroom verwelkomd met een hapje en een drankje. Wist je dat je bij ons gratis kunt lunchen? We hebben veel over voor onze klanten! Als je ook een lange reis moet afleggen (of een korte, dat maakt ons niet uit) verwennen we je met allemaal lekkers en een voedzame lunch voor de terugweg. Uiteraard staan onze visgraatspecialisten voor je klaar zoals ze bij deze klant uit Amsterdam klaar stonden. Ze leggen je graag alles uit over de vloeren en geven vrijblijvend advies! Wil je meer weten over deze visgraat lamelparket vloer uit Amsterdam? Lees dan snel verder!

Lamelparket visgraat

Een eiken visgraat lamelparket vloer is de ideale vloer om te combineren met vloerverwarming. Doordat de vloer opgebouwd is uit verschillende lagen lamelparket, werkt de vloer nauwelijks. Een lamelparket vloerdeel is een plank welke bestaat uit een berken multiplex onderlaag en een eiken toplaag. De multiplex onderlaag bestaat uit allemaal laagjes multiplex die telkens in tegenovergestelde richting bovenop elkaar geplaatst zijn. Als het hout dan begint te werken, werkt het in principe tegen elkaar in. Hierdoor blijft het hout hetzelfde formaat en veranderd het niet. De eiken toplaag geeft een natuurlijke uitstraling en is ijzersterk. De eiken toplaag wordt behandeld met een twee componenten olie. Zodra die gedroogd is, is de vloer klaar voor gebruik.

Kleuren visgraat lamelparket

De vloer is uiteraard een sterke afwerking nodig. Dit zorgt ervoor dat een eiken visgraatvloer een lange levensduur heeft, dat is zeker wat iedereen wil. Wij hebben daar de ultieme oplossing voor! Een twee componenten olie. Deze olie zorgt voor een sterke beschermlaag en voor de gewenste kleur. Mocht u bijvoorbeeld een donkerdere kleur of een wittige kleur willen hebben, kan dit gemaakt worden door de vloer te oliën. Zodra de eiken visgraat lamel vloer geolied is, moet de vloer drogen en zodra de olie 100% gedroogd is kan er gebruik gemaakt worden van de vloer! Wist u dat wij ook een bestaande eiken visgraatvloer schuren? Nadat wij uw ‘gebruikte’ vloer geschuurd en behandeld hebben is deze helemaal als nieuw en kan hij weer jaren mee.

Wilt u ook graag een eiken visgraat lamel vloer? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op!

visgraat lamelparket visgraat vloer eiken lamelparket

eiken visgraatlamelparket lamelparket eiken visgraat lamelparket eiken

visgraatvloer gerookt houten vloer eiken vloer

gerookte houten vloer

visgraat vloer