Visgraat lamelparket

Visgraat lamelparket en rechte planken lamelparket. De belangrijkste keuze in uw woning of appartement: uw vloer! Welke soort vloer moet het uiteindelijk worden, welke kleur, welke behandeling? Dit is uiteraard enorm belangrijk tijdens het maken van uw keuze. Nadat u natuurlijk heel het internet afgezocht heeft over het aantal verschillende vloeren en de verschillende mogelijkheden, is het dan toch de tijd om showrooms te gaan bezoeken. Bezoek dan als eerst onze showroom uit Vriezenveen. Gegarandeerd een groot succes met een enorm groot assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze visgraatafdeling en wie weet kiest u ook voor een eiken visgraat lamel vloer, net zoals deze klant uit Amsterdam.

Lamelparket visgraat

Een eiken visgraat lamelparket vloer is de ideale vloer om te combineren met vloerverwarming. Doordat de vloer opgebouwd is uit verschillende lagen lamelparket, werkt de vloer nauwelijks. Een lamelparket vloerdeel is een plank welke bestaat uit een berken multiplex onderlaag en een eiken toplaag. De multiplex onderlaag bestaat uit allemaal laagjes multiplex die telkens in tegenovergestelde richting bovenop elkaar geplaatst zijn. Als het hout dan begint te werken, werkt het in principe tegen elkaar in. Hierdoor blijft het hout hetzelfde formaat en veranderd het niet. De eiken toplaag geeft een natuurlijke uitstraling en is ijzersterk. De eiken toplaag wordt behandeld met een twee componenten olie. Zodra die gedroogd is, is de vloer klaar voor gebruik.

Kleuren visgraat lamelparket

De vloer is uiteraard een sterke afwerking nodig. Dit zorgt ervoor dat een eiken visgraatvloer een lange levensduur heeft, dat is zeker wat iedereen wil. Wij hebben daar de ultieme oplossing voor! Een twee componenten olie. Deze olie zorgt voor een sterke beschermlaag en voor de gewenste kleur. Mocht u bijvoorbeeld een donkerdere kleur of een wittige kleur willen hebben, kan dit gemaakt worden door de vloer te oliĆ«n. Zodra de eiken visgraat lamel vloer geolied is, moet de vloer drogen en zodra de olie 100% gedroogd is kan er gebruik gemaakt worden van de vloer! Wist u dat wij ook een bestaande eiken visgraatvloer schuren? Nadat wij uw ‘gebruikte’ vloer geschuurd en behandeld hebben is deze helemaal als nieuw en kan hij weer jaren mee. 

Wilt u ook graag een eiken visgraat lamel vloer? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op!

visgraat lamelparket visgraat vloer eiken lamelparket

eiken visgraatlamelparket lamelparket eiken visgraat lamelparket eiken

visgraatvloer gerookt houten vloer eiken vloer 

gerookte houten vloer

visgraat vloer