Visgraat lamelparket Amsterdam, kleur begonge

Deze lamel vloer heeft met haar warme, eiken toplaag werkelijk een prachtige uitstraling! Kleur begonge komt uit onze visgraat lamelparket Amsterdam collectie. De witte olie die over de vloer aangebracht is, is een van de redenen waardoor de vloer zo’n prachtige uitstraling heeft! Deze oliekleur wordt tegenwoordig veel toegepast in woningen met een industriële touch. Zo is ze goed te combineren met staal- en beton kleuren. Door haar enorme veelzijdigheid is dit een van de topkleuren en komt ze in veel woonbladen terecht, waar ze bewonderd wordt door designers en interieur stylisten. Een mega hype, precies geschikt voor uw unieke visgraatvloer! Een vloer met een oude look en een wit vleugje wat er voor zorgt dat de vloer mooi gepoederde uitstraling krijgt. 

Visgraat lamelparket Amsterdam (begonge)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!