Visgraat lamelparket Amsterdam, kleur alaska white

Deze Berken gelaagde eiken lamel vloer uit de visgraat lamelparket Amsterdam collectie en is met haar Franse, eiken toplaag een van de meest veelzijdige vloeren op de markt. De vloer is bewerkt met een gewitte naturel olie, hierdoor heeft de vloer naast de warme en natuurlijk uitstraling geen last van Uv-straling. Er is namelijk een klein beetje wit door de olie gemengd waardoor de vloer nauwelijks vatbaar is voor verkleuringen. Door haar gebleekte naturel uitstraling is ze toepasbaar in zowel woningen met een industrieel als landelijk interieur. Dit houtsoort met een white wash olietint is dus prima geschikt voor een visgraatvloer en is enorm modern!

Visgraat lamelparket Amsterdam (alaska white)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!