Visgraat lamelparket Amsterdam, kleur abdij 

De totale uitstraling van de abdij vloer komt uit de visgraat lamelparket Amsterdam collectie en wordt bereikt door de onderstaande toepassingen. Deze vloer bestaat uit een basis van een eiken lamel vloer. Dit is een gelaagde Berken multiplex met een toplaag van Europees eiken. Het eiken komt uit de bossen van Frankrijk waar de planken vervolgens gesorteerd worden volgens bepaalde maatstaven. Dit houdt in dat deze gesorteerd wordt op noesten en kleurverschil in de planken. De vloer op de foto is een 1 bis sortering, dit houdt in dat deze enkel kleine dichte noesten zal hebben en er maar een klein onderling tintverschil in de planken mogelijk is. Daarnaast is de vloer bewerkt met een olie met een toegevoegd bruin kleurpigment waarvan de naam abdij is. Deze geeft de vloer een donkere natuurlijke gloed en haalt de nerf van de vloer met haar donkere kleur naar boven.

visgraat lamelparket Amsterdam (abdij)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!