Visgraat lamelparket

Een visgraatvloer als natuurlijke basis in de woning heeft heel wat positieve eigenschappen, maar toch werd de klassieke visgraatvloer decennia lang in de moderne stijlen en nieuwbouwwoningen miskend. Men was gewend de visgraatvloeren in klassieke woningen zoals herenhuizen te plaatsen. Hier is gelukkig heel wat verandering in gekomen. De visgraatvloer, met name visgraat lamelparket heeft een stevige reputatie verworven en is nu een volwaardig alternatief voor de standaard rechte planken vloeren van  massief eiken of eiken lamelparket.

Bovendien heeft de opbouw van visgraat lamelparket talloze voordelen zij geniet van een beperkte bouwtijd, u bent geen extra ondervloer nodig (klik hier als u meer wilt weten over de opbouw van de eiken lamelparket in visgraatverband). Daarnaast geniet de visgraatvloer van een milieuvriendelijk procedé, een klein voorbeeld hiervan is de ondervloer die in de fabriek al onder de toplaag eiken word geperst, zo is er maar 1 lijmlaag nodig ipv 2 lijmlagen. 

Het belangrijkste argument om voor een visgraatvloer of visgraat lamel te kiezen is ongetwijfeld met voelbaar aangename woonklimaat, de warmte en geborgenheid waarvan men kan genieten.  

Klik op de onderstaande afbeeldingen om verdere informatie over de vloer op afbeelding te lezen.

 

visgraat lamelparket Amsterdam (abdij)

Visgraat lamelparket Amsterdam (alaska white)

Visgraat lamelparket Amsterdam (begonge)

Visgraat lamelparket Amsterdam (blanc)

Visgraat lamelparket Hilversum (blanc rustiek b)Visgraat lamelparket Hilversum (dark oak)

Visgraat lamelparket Hilversum (double alaska white)

Visgraat lamelparket Bussum (dubbel gerookt)

Visgraat lamelparket Breda

Visgraat lamelparket BussumLamelparket Blaricum

Lamelparket visgraat HaarlemLamelparket visgraat Dordrecht

Lamelparket Visgraat Blaricum