Visgraat lamel parket Amsterdam, kleur blanc

“Een vloer die laat zien waar eiken voor gemaakt is”. Daar staat de collectie visgraat lamel parket Amsterdam voor! Deze eiken lamel in de kleur blanc geeft de vloer met haar transparante kleur een prachtige, warme dekking aan een eiken lamel vloer. Door de puurheid en transparantie van de kleur is de noest-vorming en nerfwerking van het hout prachtig te zien. Het is een echte “musthave” voor zowel de statige herenhuizen van Amsterdam tot de sfeervolle karakteristieke Boerderijen van het oosten. Makkelijk te combineren, maar toch enorm stijlvol!  

Rustige visgraatvloer

Een vloer met een kleur als op de onderstaande afbeelding straalt rust uit. Maakt van een huis een thuis, een toevluchtsoord. Na de dagelijkse bekommeringen op het werk zorgt een visgraatvloer ervoor dat men zich op haar gemak voelt voelt. De visgraatvloer hieronder afgebeeld is gemaakt van langzaam groeiend Europees eiken hout. Hier en daar een gezond noestje om de vloer karakter te geven. Deze visgraatvloer is eenvoudig te combineren met verschillende stijlen. Wel dient er rekening gehouden te worden met de lichtinval, dit is erg bepalend voor de kleurkeuze. Neem bijvoorbeeld een lichte ruimte, daar kunnen zeker donkere warme meubelen en aarde tinten in gebruikt worden. Ook is de vloer bij modern en klassiek goed te combineren, dit doordat de visgraatvloer een heel eigen en puur karakter heeft. 

Visgraat lamel parket Amsterdam (blanc)

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!