Visgraat lamel parket Aalsmeer.

Een lamel parket in visgraat motief, een moderne keuze als het gaat om een vloer! Visgraat lamel parket houdt in dat een eiken toplaag verlijmt zit op multiplex. Multiplex zijn dunne laagjes die elke keer in elkaars richting over elkaar heen wordt gelegd. Door de hoeveelheid laagjes kan de vloer nagenoeg niet gaan werken. Normaal gesproken wordt de vloer volledig verlijmt en gespijkerd. Bij een visgraat lamel parket hoeft de vloer niet gespijkerd worden.  Een visgraat lamel parket beschikt over een veer en een groef. De veer komt in de groef terecht, dit is dus een klik systeem. Voor de echte doe-het-zelver een optie dus! Maar gelukkig kunnen onze leggers hier ook wat mee en hebben zij de vloer in Aalsmeer prachtig gelegd en afgewerkt!

Leggers visgraatvloer.

Onze leggers komen door heel Nederland. Het maakt voor hen en voor ons niet uit waar u vandaan komt. Als u er voor kiest om een visgraatvloer te nemen, komen onze leggers graag naar u toe. Zij genieten elke keer weer van de verschillende klussen die zij krijgen. De klus uit Aalsmeer hebben zij zeer goed afgerond. Een mooie visgraat lamel parket vloer, strak tegen de muur afgewerkt. De vloer heeft geen band, dit zorgt ervoor dat de het visgraat motief doorloopt tot de muur. Dit zorgt ervoor dat de ruimte groot lijkt! Ook hebben zij, nadat de vloer gelegd is, de vloer af geolied. Daardoor is de vloer beschermt tegen krassen, beschadigingen en eventuele vlekken. Ook krijgt de vloer een kleur door de olie. De kleur van de vloer van de afbeeldingen, is de kleur ‘Alaska white’.

Visgraat lamel parket.

Bent u geïnteresseerd in een visgraat lamel parket? Kom dan naar onze showroom en bekijk de vele mogelijkheden. Laat u informeren over de mogelijkheden, de kleuren, de materialen etc. Onze gespecialiseerde verkopers kunnen u alles vertellen over visgraatvloeren. Twijfel niet en kom langs!

visgraat lamel parket Aalsmeer visgraat lamel parket Aalsmeer visgraat lamel parket Aalsmeer

visgraat lamel parket Aalsmeer

Visgraat lamel parket.