Verouderde visgraatvloer Markelo.

Deze schitterende visgraatvloer is gelegd in Markelo. Deze visgraatvloer is op een traditionele manier gelegd door onze gespecialiseerde vloeren leggers . Zij hebben de vloer perfect afgewerkt en hebben overal rekening mee gehouden. Het gehele legproces is vastgelegd door middel van foto’s. Zo kunt u zien dat er uiteindelijk een schitterend eind resultaat is ontstaan. Dit is een verouderde visgraatvloer wat is afgewerkt met een Royl kleur olie.

Royl oil-2k.

De visgraatvloer is afgewerkt met een Royl kleur olie, of beter bekent als Royl oil-2k. Dit is een twee componenten olie wat ervoor zorgt dat de vloer gekleurd wordt en dat de vloer een bescherm laag krijgt. Er zijn enorm veel kleuren waar u uit kunt kiezen, de visgraatvloer van de foto’s heeft de kleur ‘Alaska White’.

Zoals op de foto staat weergegeven zie je ook een onderhoudsolie van Royl staan. Een regelmatig en juist onderhoudt kost weinig tijd maar levert u wel veel op. De onderhoudsolie kunt u 1 á 2 keer per jaar aanbrengen op de gehele vloer. Zo gaat u vloer langer mee en wordt u vloer weer opgefrist. Plaatsen waar veel over gelopen wordt zoals de woonkamer of de hal, zou u ook plaatselijk op kunnen frissen met de onderhoudsolie. Hoe vaak u de veel belopen plaatsen wilt verfrissen kunt u zelf bepalen, als de vloer in verloop van tijd doffer wordt zou u de onderhoudsolie plaatselijk kunnen aanbrengen.

Verouderen.

U kunt uw visgraatvloer laten behandelen zoals u dat graag zou willen, denk hierbij aan de vloer laten roken of verouderen. De visgraatvloer van de afbeeldingen is een verouderde visgraatvloer. De vloer krijgt een doorleefde uitstraling . De tapis eiken planken worden in een trommel met meerdere spijkers en steentjes gestopt en de trommel gaat uiteindelijk draaien en dan komen de tapis eiken plankjes en de spijkers/steentjes tegen elkaar aan. Hierdoor wordt het hout behandeld en krijgt het een verouderde uitstraling.

verouderde visgraatvloer verouderde visgraatvloer verouderde visgraatvloer

verouderde visgraatvloer verouderde visgraatvloer verouderde visgraatvloer

verouderde visgraatvloer verouderde visgraatvloer verouderde visgraatvloer

verouderde visgraatvloer verouderde visgraatvloer

verouderde visgraatvloer

Klik hier om onze eigentijdse meubelcollectie van MAKE6 te bekijken

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Verouderde visgraatvloer Markelo.