Verouderde visgraatvloer Enschede.

Deze verouderde en gerookte visgraatvloer is gelegd in Enschede. De massief eiken visgraat vloer is veel behandeld wat ervoor zorgt dat de vloer en de kleur van de vloer flink veranderd is. De verouderde visgraatvloer en gerookte visgraatvloer bestaat 100 % uit eiken hout. Het eikenhout komt uit Frankrijk omdat daar het beste en het sterkte eikenhout vandaan komt. Ook heeft de vloer vele specialiteiten waardoor deze vloer zich aanpast aan de klant. De vloer bevat zoals een fidbox een luchtbevochtiger en is verouderd en gerookt. Veel specialiteiten als je dat zo hoort en wat dat allemaal betekend, leest u hieronder!

Specialiteiten visgraat vloer Enschede.

Zoals hierboven is weergegeven, heeft de vloer veel specialiteiten. Zo zie je dat de vloer beschikt over een fidbox. Een fidbox meet de luchtvochtigheid in- en onder de visgraatvloer. De fidbox staat in verbinding met een elektronisch apparaat zoals een tablet of een mobiele telefoon. Daar kunt u dan de luchtvochtigheid zien. Als de luchtvochtigheid te laag is, kan de vloer gaan krimpen. Als de luchtvochtigheid te hoog is, kan de vloer bol gaan staan. Beide opties zijn natuurlijk niet de bedoeling, daarom moet de luchtvochtigheid gewoon goed zijn. De luchtvochtigheid is goed als het tussen de 45% en 70% zit. Als de luchtvochtigheid te laag is, kan er gebruik gemaakt worden van een luchtbevochtiger. Deze zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid omhoog gaat, waardoor uiteindelijk de luchtvochtigheid goed wordt. Als de luchtvochtigheid te hoog wordt, moet de ruimte geventileerd worden. Zodra de ruimte geventileerd wordt, daalt de luchtvochtigheid.

De vloer heeft nog meerdere specialiteiten! Zo beschikt de vloer over een enkele band die rondom de vloer heen loopt. Ook is de vloer donker van kleur. Dit komt doordat de vloer verouderd en gerookt is. De kleurnuances van de vloer komen daardoor mooi naar voren! Een unieke vloer, wie wil dat nou niet?

Interesse in de visgraat vloer?

Bent u geïnteresseerd ion een verouderde visgraatvloer? Kom dan naar onze groothandel en laat u informeren door onze gespecialiseerde verkopers!

Wanneer zien wij u? Neem vandaag nog contact op en onze vakkundige specialisten adviseren u graag!

Verouderde visgraatvloer Enschede Verouderde visgraatvloer Enschede Verouderde visgraatvloer Enschede

Verouderde visgraatvloer Enschede

www.visgraatvloer.com