Verouderde visgraat vloer Baarn.

Onze vloerenleggers mochten deze keer de klus klaren in Baarn. Een mooie ruimte waar een visgraatvloer in gelegd moest worden. Het ging hier om ongeveer 60 m2 en onze leggers konden niet wachten om te beginnen! Als eerst moesten de leggers een ondervloer aanbrengen aangezien de visgraatvloer niet rechtstreeks op het beton geplakt kan worden. Als de ondervloer ligt, kan de visgraatvloer eroverheen gelegd worden. Als alles gelegd is, hoeft alleen de vloer nog maar af geolied te worden en dan is de vloer in principe klaar voor gebruik! Bent u ook benieuwd naar het eind resultaat van deze verouderde visgraat vloer? Kijk dan naar de bijgaande afbeeldingen. Onze leggers hebben het gehele legproces vast gelegd door middel van foto’s. Zo kunt u zien hoe het ongeveer gegaan is!

Toegevoegde specials.

Specials is een ander woord voor een toevoeging. Een speciale toevoeging aan de vloer. Wat kunt u daarvan verwachten? Een enkele band bijvoorbeeld. De bijgaande foto’s geven weer dat de verouderde visgraatvloer ook een enkele band heeft. Dat is dus een van de specials. Ook is de vloer verouderd. Dat houdt in dat de tapis eiken planken van de vloer in een trommel wordt gedaan met spijkers en steentjes. De trommel gaat uiteindelijk draaien en daardoor worden de tapis eiken planken allemaal behandeld. De tapis eiken planken krijgen een geleefde uitstraling. Nog een special! Ook is de vloer af geolied met een twee componenten olie met de kleur: Double Alaska White. De twee componenten olie is een kleur olie en beschermolie in één olie vermengt! De twee componenten olie is ook een special van de vloer.

Fidbox.

Hierboven hebben we de specials weergegeven van de verouderde visgraat vloer. Maar nu is er een special wat nog niet weergegeven is en dat is de fidbox. De fidbox is onder een tapis eiken plankje geplaatst en dat meet de luchtvochtigheid onder- en van de vloer. Zo kunt u zien of u bijvoorbeeld een luchtbevochtiger moet gebruiken of de ruimte moet ventileren. Wilt u meer informatie over de fidbox? Klik hier.

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer.