Verouderde visgraat vloer Leersen.

Opnieuw een tevreden klant! Deze vloer is echt prachtig. Een goed eindresultaat, zo kunnen wij dit wel benoemen. Deze verouderde visgraat vloer is geplaatst bij de klanten uit Leersen. Zij hebben deze samengesteld bij ons in de groothandel en hebben daarna een leg datum gepland zodat onze vloerenleggers bij hen langs konden komen om de vloer te plaatsen. De vloer heeft vele specialiteiten die zij samen hebben uitkozen. Ook heeft deze verouderde visgraat vloer vele behandelingen gehad om zo qua kleur te worden zoals die nu is. Deze vloer is zeker geslaagd en meneer en mevrouw uit Leersen zijn zeer tevreden met dit oogverblindende eindresultaat!

Behandelingen verouderde visgraat vloer.

De visgraatvloer heeft vele behandelingen ondergaan om te worden zoals die nu is. Zo is het een verouderde visgraat vloer, dat houdt in dat het hout van de visgraat vloer in een container met ammoniak geplaatst is. Het ammoniak bewerkt het hout zo dat er een vergrijsde kleur in het hout komt en de nerven van het hout iets meer naar boven komen. Ook is het hout verouderd. Dat betekend dat het hout bewerkt is met steentjes en gruis zodat de vloer een geleefde uitstraling krijgt. Rondom de vloer loopt ook een enkele band, de enkele band zorgt voor een strakke afwerking. Als laatste beschikt de vloer over een convectorrooster, hier is een rooster opmaat voor gemaakt in dezelfde kleur als het hout van de verouderde visgraat vloer. Rondom het convectorrooster is ook gewerkt met een enkele band, zodat het rooster net wat mooier één wordt met de vloer.

Afwerking verouderde visgraat vloer.

Als laatste is de vloer afgewerkt met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt voor de kleur van de vloer en de bescherming van de vloer. De kleur van de vloer van de bijgaande afbeeldingen heet ‘Sylvia’. Dit is een van de meest verkochte kleuren en heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. De vloer is door de olie ook beschermd tegen krassen en beschadigingen. Een goede olie dus!

Bent u ook geïnteresseerd in een verouderde visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer Verouderde visgraat vloer

Verouderde visgraat vloer

www.visgraatvloer.com