Vergrijsde visgraatvloer Enschede

Dit is een prachtige, vergrijsde visgraatvloer gelegd in Enschede! De vloer bestaat uit lamelplanken, die weer bestaan uit eiken- en multiplex hout. De klant uit Enschede heeft een bezoekje gebracht aan onze groothandel in Vriezenveen en liet zich informeren door onze visgraatspecialisten. Tijdens het eerste bezoek aan onze groothandel, kun je alle mogelijkheden en opties bekijken. Wij hebben namelijk enorm veel showborden waarop alle mogelijkheden te zien zijn. Daarna spreek je gewoon een visgraatspecialist aan, hij of zij helpt je dan verder!

Soorten visgraatvloer

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer, worden er veel keuzes gemaakt. Welke kleur, maat, houtsoort en ga zo maar door. Uiteraard wordt het jouw droomvloer en gaat de vloer precies worden zoals jij dat graag wil. Je kan al je wensen doorspreken met de visgraatspecialist, dan gaat hij samen met jou de vloer van je dromen samenstellen. Doordat de toplaag bestaat uit eikenhout is de vloer ijzersterk en gaat de vloer tientallen jaren mee. De afmeting van de lamel planken zijn 11 + 3 x 125 + 625 mm en het hout heeft een rustige uitstraling met weinig noesten. Als specialiteit heeft deze vloer een vierzijdige vellingkant, dit zorgt ervoor dat het plankmotief nog mooier naar voren komt. Als laatste is de vloer geolied met een twee componenten olie met als kleurtint ‘Double Alaska White’.

Video vergrijsde visgraatvloer Enschede

Deze vergrijsde lamelvloer Enschede is echt prachtig geworden! Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan nu het onderstaande video. Deze video is gemaakt door onze parketteur die met trots zijn vakmanschap laat zien. In deze video zie je strak legwerk én een prachtige visgraatvloer.

Wil je ook graag een vergrijsde lamel visgraatvloer? Twijfel niet langer en bezoek onze showroom! We staan voor je klaar met een hapje en drankje. Uiteraard gratis en voor niets!

Vergrijsde visgraatvloer Enschede Vergrijsde visgraatvloer Enschede