Vergrijsde visgraat vloer Den Haag.

Deze vergrijsde visgraat vloer is geplaatst in Den Haag. Dit prachtige eindresultaat levert uiteraard tevreden klanten op. Onze vloeren leggers hebben deze klus goed geklaard. Zij mochten op bezoek in Den Haag om deze vloer te plaatsen en zijn tevreden terug gekeerd naar de werkplek. De klanten uit Den Haag zijn eerst bij ons in de groothandel geweest. Hier hebben zij vele mogelijkheden bekeken en zijn geïnformeerd door onze visgraatspecialisten. Uiteindelijk hebben zij hun juiste vloer uitgezocht. Een vergrijsde visgraatvloer is het uiteindelijk geworden. Een prachtig eindresultaat! Wat vindt u hiervan?

Specificaties.

Een vergrijsde vloer zoals deze heeft vele specificaties. Dit zorgt ervoor dat de vloer uniek is en uiteraard zo blijft. Alle specifieke kenmerken, zoals de maat van de lamellen en de kleur, hebben de klanten uit Den Haag zelf samengesteld. Het formaat van de vergrijsde visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen is 11 + 3 x 125 + 625 mm. Dit is een perfect formaat voor een vergrijsde visgraat vloer. De vloer is af geolied met de kleur ‘Alaska white’. De visgraat vloer bestaat uit allemaal losse lamellen die beschikken over een veer en groef. Daardoor zijn de planken gemakkelijk aan elkaar te schuiven en daardoor gemakkelijk te plaatsen. Een lamel bestaat uit multiplex en heeft een eiken toplaag. Het eiken is van Europese afkomst en dat betekend dat dit een van de hardste eiken soorten zijn die er bestaan. Dit is dus ideaal om uw vloer van te maken. Een vloer die onverwoestbaar is, dat wil toch iedereen?

Vergrijsd.

Deze vergrijsde visgraat vloer is zeker een eyecatcher en dit komt mede door de vergrijzing van de vloer. Dit komt door de olie die op vloer gedaan is. De kleur is ‘Alaska White’. Dit geeft het hout net het grijze tintje wat het nodig is.  Wilt u net iets anders dan deze kleur? Geen enkel probleem! Kom naar onze groothandel en bekijk de vele mogelijkheden!

vergrijsde visgraat vloer

vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer

vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer 

vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer 

vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer   

vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer

www.visgraatvloer.com