Vergrijsde visgraat vloer Amsterdam. 

Deze vergrijsde visgraat vloer is geplaatst in onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is één van de vele steden waar wij veel visgraat vloeren leggen. Of u nu beschikt over een authentiek herenhuis of over een enorm modern appartement, een vergrijsde visgraat vloer past in iedere woonstijl. Doordat de vloer een licht vergrijsde uitstraling heeft, is de vloer gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren, stijlen en meubelen. De vergrijsde visgraat vloer bestaat uit eiken hout en heeft een bijzondere afmeting van zijn lamellen. Uiteraard heeft de vloer meerdere eigenschappen, die lees je hieronder! 

Eigenschappen Visgraat vloer. 

Elke visgraat vloer heeft zo zijn eigen eigenschappen. U kunt zelf uw eigen vloer samenstellen kwa kleur, formaat, behandeling en stijl. Dit kan allemaal bij ons in de fabriek en showroom, hier staan onze visgraat specialisten voor u klaar. Zij kunnen u helpen bij het maken van uw keuzes. Heeft u speciale wensen zoals een band en een bies? Geef dit dan door, dan kijken de visgraat specialisten of dit mogelijk is en proberen al uw wensen zo goed mogelijk in de vloer te verwerken. Ook kan er een specifieke kleur uitgezocht worden voor de vloer, zo kan de vloerkleur helemaal naar wens gemaakt worden. Elk klein detail van de vloer kan dus zelf uitgezocht worden en dat maakt uw vloer juist zo uniek! 

Amsterdam. 

Deze vergrijsde visgraat vloer uit Amsterdam is ook helemaal zelf samengesteld. De vloer bestaat uit een berken multiplex onderlaag en heeft een ijzersterke toplaag wat bestaat uit 100% eikenhout. Dit is Europees eiken aangezien dit het sterkste houtsoort van eiken is. Elke ‘losse plank’ heet een lamel en beschikt over een veer- en groef systeem en kan daardoor gemakkelijk in elkaar worden geklikt. De lamellen hebben een afmeting van 12 + 4 x 140 x 700 mm. De eiken vloer bevat heel subtiel hier en daar een gezond noestje en beschikt over een 4-zijdige velling kant waardoor het plank motief nog mooier naar voren komt!  

Wilt u ook graag een vergrijsde visgraat vloer? Neem dan hier contact met ons op! 

vergrijsde visgraat vloer vergrijsde visgraat vloer amsterdam eiken visgraat vloer

vergrijsde visgraat vloer amsterdam

Vergrijsde visgraat vloer