Visgraat vloer Makkum.

Een unieke visgraat vloer, wie wil dat nou niet? De visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen is geplaatst in Makkum. De tapis eiken planken hebben de maat 9 x 120 x 600 mm en zijn afgewerkt met een Royl-kleurolie ‘Alaska White’. Als special heeft deze vloer een enkele band rondom de vloer, wat zorgt voor een prachtige afwerking van de visgraatvloer. De klant heeft zelf de vloer samen gesteld wat ervoor zorgt dat het eind resultaat helemaal naar wens is. De klant heeft dus een unieke visgraat vloeren. Ook beschikt de vloer van vloerverwarming en hier hebben we natuurlijk rekening mee gehouden. Er is een fidbox geplaats, hieronder daarover meer informatie.

Vloerverwarming.

Veel mensen denken dat je geen visgraat vloer kunt laten leggen als je beschikt over vloerverwarming. Dit is absoluut niet het geval. Wij beschikken over de modernste technologie om de luchtvochtigheid en de temperatuur te meten. Dit doen wij door middel van een fidbox. Een fidbox is een klein, rechthoekig apparaat wat geplaatst wordt in de mozaïek ondervloer van de visgraat vloer. De fidbox maakt verbinding met het apparaat waar de bijbehorende app op geïnstalleerd is.

De fidbox meet de luchtvochtigheid van de vloer en de ondervloer. Dit wordt drie keer in vierentwintig uur gemeten, kortom drie keer per dag. Geeft de fidbox aan dat de luchtvochtigheid te hoog is, dan zou u de ruimte kunnen verwarmen en ventileren zodat de luchtvochtigheid daalt. Als de luchtvochtigheid te laag is, dan zou u een luchtbevochtiger aan kunnen schaffen. Een luchtbevochtiger is een stoom blazend apparaat en zorgt er voor dat de luchtvochtigheid stijgt. Als de luchtvochtigheid te laag is, kunnen er naadjes ontstaan. Door de luchtbevochtiger te gebruiken trekken de naadjes weer dicht.

Als u een fidbox aan zou schaffen weet u precies wat hoe luchtvochtigheid is en wat er eventueel aan gedaan moet worden. Vloerverwarming en een visgraatvloer gaan met de juiste producten prima samen!

Zelf een visgraatvloer uitzoeken.

Wilt u ook graag een visgraat vloer? Kom dan bij ons langs en wij begeleiden u met het uitzoeken van een unieke visgraat vloer wat perfect bij u past!

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer visgraat vloer

visgraat vloer

Unieke visgraat vloer Makkum.