Robuuste visgraatvloer Ommen

Een robuuste visgraatvloer heb je in vele soorten en maten. Zo heb je vele verschillende kleuren, formaten en sorteringen. Alles kan naar wens afgestemd worden om zo úw droom vloer te krijgen! Het enige wat dan nog moet gebeuren is een bezoekje aan onze groothandel. Hier kunt u namelijk alle mogelijkheden bekijken en kunt u zien wat bij u in de smaak valt! Visgraat specialisten staan voor u klaar en kunnen u verder helpen met het maken van uw keuzes. Neem al uw voorkeuren en vragen mee, we kunnen u zeker verder helpen! Wanneer bezoekt u onze showroom?

Onderhoudsvriendelijke visgraatvloer.

Deze unieke, robuuste visgraat vloer is geplaatst is Ommen. Een prachtige lamel visgraat vloer, dat houdt in dat de vloer bestaat uit allemaal losse lamel planken. Een lamel bestaat uit een berken multiplex onderlaag. Deze onderlaag beschikt over een veer- en groef verbinding en kan daardoor gemakkelijk gelegd worden. Voor de eventuele ‘doe-het-zelf’er’ de ideale uitdaging. Boven op de berken multiplex onderlaag zit een eiken toplaag. Deze eiken toplaag is massief en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De robuuste visgraat vloer uit Ommen is geplaatst door onze visgraat parketteurs. Een prachtig eindresultaat en een tevreden klant! Wat vindt u van deze vloer?

Legwijze en afwerking parket

Deze robuuste visgraat vloer is gelegd door onze legservice. Ziet u het totaal niet zitten, dan staan onze mannen voor u klaar en kunnen voor u met perfectie uw visgraat vloer plaatsen. Alle visgraat parketteurs hebben jaren lange ervaring en zijn in het bezit van een diploma. De parketteurs zullen, afhankelijk van de vloer, meerdere dagen bij u of uw ruimte bezig zijn. Zodra de vloer in zijn geheel geplaatst is, moet de vloer ter plekke worden af geolied. De olie die hiervoor gebruikt wordt, is een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt voor de perfecte afwerking qua kleur en bescherming. Na 72 uur drogen, is de vloer helemaal klaar voor gebruik!

Wilt u meer informatie over onze vloeren, bel ons of bezoek onze showroom en fabriek.

visgraat vloer walvisgraat vloer stoere visgraatvloer

grote visgraatvloer geleefde visgraatvloer