Restauratie vloer Rijssen

Dat wij meer kunnen dan alleen visgraatvloeren leggen, is een ding wat zeker is! Ook kunnen wij vloeren restaureren. Wij zorgen ervoor dat de vloer opgeknapt, deels vervangen of verlengt wordt. De restauratie vloer uit Rijssen is deels vervangen en een stuk verlengt! Zo is het oude gedeelte van de vloer geschuurd en opnieuw geolied. Ook zijn er enkele oude planken vervangen en zijn er nieuwe, massieve planken geplaatst. De planken zijn vast gespijkerd en daarna af geolied. Hier kunt u voor kiezen als u bijvoorbeeld al een houten vloer hebt en die op wil laten schuren en in een andere kleur wilt oliën. Ook eventuele waterschade of welke schade dan ook kan op deze manier verholpen worden!

Special

Het restaureren van een vloer valt bij ons onder ‘Special’. Waarom? Omdat het een mooie klus is wat niet zo maar gedaan gaat of kan worden. O Gelukkig was er bij de klant uit Rijssen een mogelijkheid om een stuk uit de vloer te halen en daar een nieuwe vloer bij aan te leggen. Een deel is vervangen en het andere deel is er nieuw bij aan gekomen. Zo is er een geheel gecreëerd en ziet de vloer er prachtig uit! Opnieuw een tevreden klant met een schitterende  vloer!

Mogelijkheden

Op www.visgraatvloer.com verwacht u eigenlijk alleen maar visgraatvloeren. Patroonvloeren is een van onze specialiteiten. Wij hebben natuurlijk vele mogelijkheden als het om houten vloeren gaat! Visgraat motief, Hongaarse punt, restaureren etc. Nu is het voor ons geen enkel probleem om een recht gelegde of een patroonvloer te restaureren.  Heeft u een vloer wat gerestaureerd moet worden? Kom bij ons langs en laat u informeren naar de vele mogelijkheden die wij bieden. Wij kunnen alles met u doornemen om zo tot een goede keuze te komen en om uw vloer er weer als nieuw er uit te laten zien!

Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen

Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen

Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen

Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen

Vloer schuren rijssen Vloer schuren rijssen

Vloer schuren rijssen