Prachtige visgraatvloer Amsterdam

Iedereen die een nieuwe vloer zoekt, wil het liefste zijn of haar droomvloer aankopen. Heel begrijpelijk natuurlijk, want een vloer is geen kleine uitgave. Waarom zou je dan niet kopen wat je écht mooi vindt? Deze klant uit Amsterdam dacht hetzelfde en is helemaal vanuit de hoofdstad naar onze showroom gekomen om zijn droomvloer uit te zoeken. Deze visgraatvloer met een natuurlijke uitstraling is één van de meest populaire vloeren in ons assortiment. Klanten vallen keer op keer voor de prachtige look van de vloer! Mocht deze vloer niet je smaak zijn, kom dan gerust eens langs in onze showroom om de vloer van jouw dromen uit te zoeken. We hebben heel veel kleuren op voorraad en kunnen elke gewenste kleur en houtsoort produceren. Er is dus voor ieder wat wils!

Houten vloer visgraat

Een houten vloer, gaat dat niet werken? Klanten zijn vaak best een beetje huiverig dat hun vloer gaat werken of dat er snel vlekken op komen door water of iets anders. Gelukkig zijn er heel veel oplossingen om werking tegen te gaan. Daar hoef je je echt geen zorgen over te maken. De eerste oplossing waar je voor kunt kiezen is lamelparket. Een lamel visgraatvloer werkt tot 80% minder dan massief houten planken. De ijzersterke toplaag van eikenhout in combinatie met de multiplex onderlaag zorgt voor een sterke samenstelling van de plank. Deze vloer wordt dan ook vaak aangeraden in combinatie met vloerverwarming.

Wil je graag vloerverwarming, maar geen lamelparket? Ook een massief houten vloer kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Wel is het dan essentieel dat er een tussenvloer wordt geplaatst. De massief houten vloer wordt dan verlijmd en verspijkerd aan de tussenvloer, zodat deze niet meer kan gaan werken. De spijkertjes zie je niet terug, want de vloer wordt na het leggen heel lichtjes geschuurd, waardoor de spijkergaatjes worden gesloten. Daarna wordt de vloer voorzien van een olie. Deze olie geeft het hout ook een andere tint indien gewenst. Zo niet, dan kun je kiezen voor een neutrale of blanke olie.

Hygrometer in de houten vloer

Om de luchtvochtigheid in de ruimte en het vochtgehalte van de vloer in de gaten te houden, kun je ervoor kiezen om een hygrometer in de vloer te plaatsen. Dit kleine apparaatje wordt onder één van de planken geplaatst en kan daarmee goed alle waarden in de gaten houden. Wordt het nu te vochtig of te droog in de ruimte waar de vloer ligt? Dan stuurt de hygrometer een berichtje naar je smartphone en kun jij de luchtbevochtiger aanzetten. In de zomer helpt het ook al heel erg om simpelweg alle ramen en deuren open te zetten. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid lager. En frisse lucht in de woning is goed voor meerdere zaken!

Showroom houten vloeren

Ben je op zoek naar een prachtige visgraatvloer zoals deze in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op of kom naar de showroom om alle opties te bekijken. De visgraatvloer is geheel naar wens aan te passen, dus je kunt bij ons altijd iets vinden dat bij je wensen past. De visgraatspecialisten in de showroom staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de vloer.

Wanneer kom je naar onze groothandel?

Prachtige visgraatvloer Amsterdam Prachtige visgraatvloer Amsterdam Prachtige visgraatvloer Amsterdam

visgraat vloer visgraat vloeren visgraatvloer

eiken parket eiken visgraat vloer eiken patroonvloer

natuurlijke visgraatvloer