Patroonvloeren Hongaarse punt,

Hongaarse punt vloeren staan bij Bebovloeren al jaren lang hoog in het vaandel. kwaliteit en klasse zijn de pijlers waar Bebo op drijft. Met patroonvloeren gaan we terug naar de natuur. Patroonvloeren staan voor boeiende tijdloze creaties die bestaan uit massief eiken hout.

Hongaarse punt vloeren bestaan uit oude authentieke materialen die in een modern jasje gegoten kunnen worden. voor alle bijzondere, exclusieve patroonvloeren kunt u bij Bebo terecht. Hongaarse punt leggen in een bijzondere ambacht die door vakmensen uitgeoefend wordt. Deze mensen zijn niet zomaar vloerenleggers maar hebben een studie van jaren achter de rug. Echte vakmensen verheugen zich al in het feit dat ze visgraatvloeren en Hongaarse punt vloeren mogen leggen. daar komt zoveel kennis en precisie aan te pas dat het voor deze leggers een ware uitdaging is.

Hongaarse punt

Dat is ook de reden waarom onze vloerenlegger hun word met plezier doen. De ene week doen ze visgraatvloeren, de andere week zetten ze zich weer in om een mooie Hongaarse punt te maken. de ene keer komt er een bies langs de visgraatvloeren heen en de andere keer maken ze het strak tegen de muur aan. hoe het ook zij, iedere keer vinden ze het weer een uitdaging om visgraat vloeren te leggen. aan het einde van de week zitten ze dan vermoeid maar zeer voldaan bij elkaar om bij te praten en wisselen ze foto’s uit van de vloer die ze deze week weer tot een goed einde hebben gebracht.

Wat wil de klant graag

Het moeilijkste en ook het mooiste is het om de klant het naar de zin te maken. van te voren wordt er een afspraak met de klant gemaakt om te kijken wat de klant wil met zij patroonvloer. ook de bijzondere wensen worden besproken, bv. een klant die een logo in het groot in de hal wil hebben os een ornament, alles is mogelijk! Geweldig. De leggers smullen er al van om zulke mooie opdrachten uit te voeren. als er dan ook nog een band of een bies langs mag dan is hun dag weer helemaal goed.

Hongaarse Punt eiken Hongaarse Punt eiken Hongaarse Punt eiken

Hongaarse Punt eiken Hongaarse Punt eiken Hongaarse Punt eiken

Hongaarse Punt eiken Hongaarse Punt eiken Hongaarse Punt eiken

Hongaarse Punt eiken Hongaarse Punt eiken

Hongaarse Punt eiken

Wist u dat wij een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen leveren? KLIK HIER!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart