Natuurlijke visgraat vloer Zevenhoven.

Deze prachtige vloer is geplaatst in Zevenhoven. De klanten uit Zevenhoven zijn afgereisd naar onze groothandel en hebben hier hun eigen, unieke visgraat vloer samen gesteld. In onze showroom stond een visgraat specialist voor hen klaar en heeft hun volledig geïnformeerd en geholpen tijdens het samenstellen van de natuurlijke visgraat vloer. Nadat er is ingemeten konden onze parketteurs eindelijk beginnen aan deze mooie klus! En het eindresultaat mag er dan zeker zijn, een schitterende natuurlijke visgraat vloer met vele karaktereigenschappen! Bent u benieuwd wat de specialiteiten van deze vloer zijn? Lees dan verder!

Specials natuurlijke visgraatvloer.

Zoals in de voorplaat al te zien in, heeft elke visgraat vloer specials. Specials zijn bijzondere dingen aan de vloer, zoals een apart patroon, een convector rooster, een band en ga zo maar door.. De Specials van de natuurlijke visgraat vloer uit Zevenhoven zijn dat de vloer beschikt over een enkele band en een zwarte bies die rondom de vloer heen lopen. Dit is een zeer klassieke en tegelijkertijd strakke randafwerking. De band sluit ook perfect aan op de witte, opstaande plint. Verder bestaat de vloer uit 100% eiken hout en zijn alle plankjes volledig verlijmd en verspijkerd op de ondervloer. De vloer heeft een zeer natuurlijke uitstraling en is zeker een aanwinst voor de woning!

Afwerking natuurlijke visgraatvloer.

Een natuurlijke visgraat vloer moet uiteraard een goede beschermlaag krijgen. Zodra de gehele vloer geplaatst is, moet de vloer geolied worden met een twee componenten olie. Zoals de naam al weer geeft, zorgt de olie voor twee dingen, namelijk: kleur en bescherming. De olie zorgt ervoor dat er een ijzersterke beschermlaag over de vloer heen komt zodat de vloer minder snel beschadigt. Ook zorgt de olie voor de gewenste kleur. De kleur van de natuurlijke visgraat vloer is: Naturel. De olie moet 72 uur drogen en daarna kan er gebruik gemaakt worden van de vloer!

Bent u nu ook op zoek naar een natuurlijke visgraat vloer of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

onbehandelde visgraatvloer visgraatvloer naturel visgraatvloer natuurlijk

naturel visgraatvloer

Voorplaat-min