Natuurlijke visgraatvloer Assen. 

Visgraat vloeren zijn weer helemaal trendy. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn niet meer weg te denken in de vloerbedekking keuzes. Een visgraat vloer is in vele soorten en maten te verkrijgen en valt onder de patroonvloeren. Deze natuurlijke visgraatvloer is geplaatst in Assen. De klant uit Assen heeft deze natuurlijke visgraat vloer uitgezocht in onze groothandel. Met advies en tips van de visgraatspecialist, hebben ze een prachtige vloer uitgezocht. Persoonlijk op maat gemaakt, voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! Wat vindt u van deze visgraat vloer? Lees verder voor meer informatie! 

Visgraat rustiek. 

De sortering van deze natuurlijke visgraat vloer is rustiek. De sortering van het hout staat ervoor hoe druk het hout is en/of er veel noesten in zitten. De meest voorkomende sorteringen zijn: rustiek en 1 Bis. Rustiek is een drukke houtsoort met veel bewerkingen en af en toe een noest. Een robuuste en natuurlijke uitstraling en een wat bewerkelijke vloer. De sortering 1 Bis is daarin tegen weer erg rustig. Bij 1 bis zijn er weinig bewerkingen in het hout en vrijwel tot geen noesten in het hout. Hierdoor kan er gemakkelijk een landelijke en rustige sfeer gecreëerd worden. De klant uit Assen heeft gekozen voor de sortering Rustiek. Het eindresultaat is dan oogverblindend: een natuurlijke visgraat vloer. 

Visgraatvloer details. 

Een natuurlijke visgraayvloer zoals deze heeft vele specialiteiten. Zo bestaat deze vloer uit verschillende lamellen. De lamellen hebben een afmeting van 11 + 3 x 125 x 625 mm. Dit is een zeer gebruikelijke maat onder de visgraat lamel vloeren en wordt dan ook vaak gekozen. Een lamel bestaat uit een berken onderlaag en heeft een sterke, eiken toplaag. Als ‘Special’ heeft deze vloer een 4-zijdige velling kant, zodat de maat van de plank nog mooier naar voren komt!  

Wilt u ook graag een natuurlijke visgraat vloer? Neem dan hier contact met ons op of bezoek onze showroom