Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam

Laatst waren onze leggers wederom in Amsterdam! Hier leggen we verreweg de meeste vloeren in vergelijking met de rest van Nederland. In Amsterdam vind je veel herenhuizen, waar de visgraatvloer heel mooi bij past. Het visgraatpatroon heeft namelijk een klassieke uitstraling die perfect is voor huizen zoals herenhuizen. Een visgraatvloer laat het huis weer leven en geeft het huis karakter! In dit geval heeft de klant gekozen voor lamelparket: een natuurlijke visgraatvloer. Lees er alles over in deze blog!

Details natuurlijke visgraatvloer Amsterdam

Deze prachtige, natuurlijke visgraatvloer in Amsterdam is volledig verlijmd met de ondergrond. De ondergrond is in dit geval beton, en dat is heel handig want dat betekent dat er geen tussenvloer tussen hoeft. De betonnen ondergrond is mooi egaal en omdat er is gekozen voor lamelparket, hoeft er geen ondervloer tussen. Dat is anders als je kiest voor massief hout. De ondergrond is schoongemaakt door onze leggers, zodat er geen stof of vuil meer aanwezig was. Vervolgens wordt de lijm aangebracht en dan worden de lamellen geplaatst. De onderlaag bestaat uit berken multiplex en de toplaag is van 3 mm dik eikenhout. In de onderlaag zit een veer-en-groef-systeem verwerkt. Dit zorgt voor een gemakkelijke legwijze. Hierdoor kunnen onze leggers snel en vakkundig doorwerken. Na het leggen wordt de vloer behandeld met een tweecomponenten-olie. Deze olie zorgt voor een beschermlaag van het hout en kan tevens de kleur van het hout veranderen. In dit geval is er gekozen voor een naturel kleur olie.

Unieke vloer

Je wil natuurlijk een unieke vloer in huis. Daar kunnen wij bij Bebo Vloeren voor zorgen! Geef je wensen door aan onze visgraatspecialisten en dan stellen we samen met jou de droomvloer samen! Noem alle wensen en eisen maar op, niets is te gek. We kunnen alles verwerken. En hebben we een kleur niet? Dan maken we die. Kom gerust eens langs in de groothandel en dan laten we u alle opties zien. Er staat koffie en thee voor je klaar met een heerlijk vers broodje of een kopje soep! Uiteraard gratis en voor niets. Dat is Bebo!

natuurlijke visgraat vloer amsterdam natuurlijke visgraat vloer amsterdam natuurlijke visgraat vloer amsterdam

Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam

Natuurlijk visgraat Natuurlijk visgraatvloer natuurlijke visgraatvloer

visgraatvloer Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam

Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam