Natuurlijke visgraatvloer Overveen

Nieuwe klus, nieuwe uitdaging! Deze keer zijn onze vakmensen voor deze natuurlijke visgraatvloer afgereisd naar Overveen. Dat ligt helemaal in het westen van het land, vlakbij het prachtige Bloemendaal. De klant heeft gekozen voor een natuurlijke visgraatvloer. Het gaat om een massieve visgraatvloer. Dat betekent dat de vloerplanken geheel uit eikenhout bestaat. Dit hout is afkomstig uit Frankrijk en wordt gesorteerd en bewerkt in onze eigen fabriek in Vriezenveen. De sortering is 1-bis. Deze sortering houdt in dat de vloer minimale noesten en kwasten heeft die niet groter zijn dan 18 millimeter. Andere sorteringen zijn bijvoorbeeld rustiek (veel noesten en kwasten) en noestarm (géén noesten en kwasten). Na het leggen van de vloer wordt het hout geolied. Na het drogen van de olie, kan de klant de vloer direct in gebruik nemen.

De bewerkingen van een visgraatvloer

Onze leggers zijn gespecialiseerd in het leggen van visgraatvloeren. Ook deze klus was zo gepiept en de klant is mega tevreden. Na het leggen wordt de vloer dus voorzien van een olie. Deze olie beschermt de vloer en zorgt ervoor dat de vloer lang mooi blijft. De olie kan ook een kleur bevatten, zodat het hout van de vloer een andere uitstraling krijgt. In dit geval is er gekozen voor de kleurolie ‘Natural Oak’, waardoor de vloer de natuurlijke uitstraling behoudt maar waardoor de kleur nét iets dieper wordt. Wil je alle mogelijkheden weten met betrekking tot de bewerkingen van een visgraatvloer? Neem dan contact met ons op of kom naar de showroom om alle opties te bespreken met één van onze verkoopmedewerkers.

Kom naar de showroom in Vriezenveen!

Heb je een specifieke visgraatvloer in gedachten? Kom naar Bebo Vloeren in Vriezenveen! Er is van alles mogelijk, omdat wij de productie van visgraatvloeren in eigen beheer hebben. Laat je wensen dus zeker aan ons weten, dan kunnen wij exact jouw droomvloer produceren. In onze showroom staan we voor je klaar met een lekker vers belegd broodje en een soep van de dag. Liever alleen koffie of thee met een lekkere koek? Dat kan ook! Uiteraard gratis en voor niets. Zien we je binnenkort in Vriezenveen?

Natuurlijke visgraatvloer Overveen Natuurlijke visgraatvloer Overveen natuurlijke visgraat vloer

natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer

natuurlijke visgraat vloer