Natuurlijke visgraat vloer Overveen.

Onze leggers mochten deze keer een schitterende visgraatvloer plaatsen in Overveen. Zij keken er naar uit, weer een nieuwe klus en dus een nieuwe uitdaging. Het gaat dit keer om een natuurlijke visgraat vloer.  De visgraat vloer bestaat helemaal uit eiken. Het hout wat gebruikt is, is gesorteerd. Het hout is afkomstig uit Frankrijk en daar wordt het hout ook gesorteerd. Het hout wat gebruikt is van de bijgaande afbeeldingen is gesorteerd op 1 bis. De vloer is gelegd door onze leggers en daarna is het af geolied. Ook het af oliën wordt gedaan door onze leggers. Als de olie gedroogd is, is de vloer klaar voor gebruik!

De bewerkingen van een visgraatvloer.

De natuurlijke visgraat vloer heeft een natuurlijke uitstraling door de meerdere bewerkingen die uitgevoerd zijn. Zoals net weergegeven is, is het hout afkomstig uit Frankrijk en daar wordt het gesorteerd. Vaak wordt het gesorteerd in twee soorten: 1 bis en rustiek. De natuurlijke visgraat vloer van de afbeeldingen heeft hout van de sortering 1 bis. Dat houdt in dat het hout vrij wel geen noesten heeft. De noesten die in het hout zitten zijn niet groter dan een 20 eurocentje. De andere sortering rustiek houdt in dat het hout veel noesten en meer grotere noesten heeft. Nadat het hout gesorteerd is, wordt het getransporteerd naar onze fabriek. Als het hout ontvangen is, kunnen de tapis eiken planken geplaatst worden door onze leggers. Onze leggers zijn speciaal opgeleid om visgraatvloeren te kunnen leggen. De vele ervaring en de opleiding zorgt ervoor dat de visgraatvloer mega strak geplaatst wordt! De vloerenleggers gaan de vloer plaatsen en oliën daarna de vloer af. Dit wordt gedaan met speciale olie. De vloer is beloopbaar als de olie gedroogd is.

Wilt u graag meer weten over verschillende sorteringen visgraat vloer/ het bewerken van de visgraat vloer etc.? Ga dan naar onze homepage en voorzie uzelf van alle nodige informatie.

Afwerkolie.

Om een natuurlijke visgraat vloer die speciale, natuurlijke uitstraling te geven is de juiste kleur van olie nodig. Wij gebruiken een speciale afwerkolie om de vloer te oliën. Wij gebruiken een twee componenten olie. Een twee componenten olie houdt in dat de olie bestaat uit én een kleurtint én een beschermlaag. En dat alles samengevoegd in één olie. De kleur die gebruikt is van de bijgaande afbeeldingen is de kleur Naturel oak.

Bent u ook geïnteresseerd in een natuurlijke visgraat vloer? Kom langs of neem contact met ons op!

natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer

natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer

natuurlijke visgraat vloer

Natuurlijke visgraat vloer.