Natuurlijke visgraat vloer IJmuiden. 

Een nieuwe vloer voor in uw woning is een hele stap. Wat vindt u mooi en welke kleur spreekt u aan? Uiteraard is een klein beetje hulp en informatie wel prettig tijdens uw zoektocht naar een nieuwe vloer. Onze vloeren specialisten staan voor u klaar. Zij kunnen u volledig informeren en helpen met het samenstellen van uw nieuwe vloer. Zo kwamen de klanten uit IJmuiden ook bij ons in de showroom terecht. Zij waren op zoek naar een natuurlijke visgraat vloer. Wij hebben een enorm groot assortiment in visgraat vloeren. Zo is er voor iedereen de juiste vloer en kleur te vinden. Bent u benieuwd naar het eindresultaat van de natuurlijke visgraat vloer? Bekijk dan onderstaande afbeeldingen! 

Details. 

Elke vloer is uniek. Iedereen kan zijn persoonlijke voorkeur doorgeven en geen wens is te gek. Alles kunnen onze visgraat specialisten met u bespreken en weer laten komen in uw vloer. Zo wouden de klanten uit IJmuiden graag een natuurlijke visgraat vloer. Een vloer met af en toe een klein noestje en een mooie, lichte kleur. Dat is zeker gelukt! Deze natuurlijke vloer is echt een eyecatcher in de woning. De vloer spreekt en straalt warmte uit. Een vloer zoals deze heeft natuurlijk veel details. Denk aan de kleur, de afmeting of het houtsoort. Nu is van de natuurlijke visgraat vloer de kleur: ‘Alaska White’. Dit is aangebracht door middel van een twee componenten olie en oogt prachtig. De vloer zelf bestaat uit berken multiplex met een ijzersterke toplaag die bestaat uit 100% eiken hout. De planken van de visgraat vloer hebben het formaat 11 + 3 x 126 x 625 mm. De perfecte maat voor deze woning. Wist u dat een visgraatvloer ook perfect te combineren is met vloerverwarming 

Nieuwe vloer. 

Wilt u ook graag een nieuwe, natuurlijke visgraat vloer? Twijfel dan geen moment en kom naar onze showroom. Hier staan onze visgraat specialisten voor u klaar, uiteraard met een lekker kopje koffie en een vers belegd broodje. 

Liever eerst wat informatie? Neem dan contact met ons op! 

natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer

natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer

natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer

natuurlijke visgraat vloer natuurlijke visgraat vloer 

natuurlijke visgraat vloer

Natuurlijke visgraat vloer.