Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam

Deze schitterende visgraatvloer is geplaatst in Amsterdam. Onze leggers zijn hier een week bezig geweest om deze prachtige vloer te plaatsen. En dat heeft een schitterend eindresultaat opgeleverd. Opnieuw een tevreden klant met een natuurlijke visgraatvloer in Amsterdam! De visgraatvloer beschikt over vele specials die ervoor zorgen dat de vloer gepersonaliseerd wordt. Voor een unieke stijl waarbij de natuurlijke visgraatvloer zich op aan past. Bent je ook benieuwd naar de vele mogelijkheden wat betreft visgraatvloeren? Twijfel geen seconde en stap in de auto! Kom naar onze groothandel en laat je informeren over de vele mogelijkheden.

Legwerk visgraatvloer Amsterdam

Als je geïnteresseerd bent in een visgraatvloer, kun je naar onze groothandel toe komen. Onze gespecialiseerde verkopers vertellen je alles over visgraatvloeren. Zij nemen met je stap voor stap de mogelijkheden door om zo de vloer helemaal naar wens te maken. Zijn alle wensen duidelijk? Dan stelt de verkoper samen met jou de vloer samen en berekent hij de offerte. Uiteraard voor de laagste prijs, want je bent bij Bebo Vloeren! Zodra alles besproken en uitgezocht is, komen wij bij je thuis alles bekijken en opmeten en kan de legdatum gepland worden. Voor een visgraatvloer wordt er meestal één werkweek uitgetrokken voor het plaatsen van de vloer. Zodra de vloer geplaatst is, wordt de vloer af geolied en kan er na 12 uur gebruik gemaakt worden van de vloer!

Specialiteiten visgraatvloer

De natuurlijke visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen heeft een enkele band en een bies die rondom de vloer heen loopt. Dit zorgt voor een strakke afwerking. De vloer bestaat 100% uit eiken hout. De losse planken heten tapis planken en hebben de maat 6 x 90 x 450. De tapis eiken planken worden verlijmd en verspijkerd aan de ondervloer. De vloer krijgt een behandeling met een olie, zodra alle planken zijn gelegd en de vloer is geschuurd. De olie beschermt het hout tegen vlekken en beschadigingen. Zodra de olie na 12 uur gedroogd is, is de vloer klaar voor gebruik!

Ook op zoek naar een natuurlijke visgraat vloer? Neem contact met ons op!

Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam

Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam Natuurlijke visgraatvloer Amsterdam

Visgraat Vloer Amsterdam Visgraat Vloer Amsterdam Visgraat Vloer Amsterdam

Visgraat Vloer Amsterdam Visgraat Vloer Amsterdam Visgraat Vloer Amsterdam

Visgraat Vloer Amsterdam Visgraat Vloer Amsterdam Visgraat Vloer Amsterdam

Visgraat Vloer Amsterdam