Natuurlijke visgraat vloer Amsterdam.

Een natuurlijke, rustige visgraat vloer is deze keer geplaatst is in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad waar wij de meeste visgraatvloeren leggen.  Dit doordat het hier leeft, er veel herenhuizen zijn én het momenteel weer ontzettend modern is. Er is dit keer voor een lamel visgraat vloer gekozen, deze is volledig verlijmd op de ondergrond. Deze natuurlijke visgraatvloer heeft uiteraard veel details. Alle stappen, van het leggen en het eindresultaat van deze vloer is vastgelegd door middel van foto’s. Zo kunt u zien wat de legwijze en het eindresultaat is! Wat vindt u van deze natuurlijke visgraatvloer?

Details visgraat vloer.

Dat deze vloer prachtig is, hoef ik u uiteraard niet meer te vertellen! Een unieke vloer met samengestelde eigenschappen. Zo start ik bij de ondergrond, wat bij de natuurlijke visgraatvloer beton is. Kies je voor lamelparket, dan hoef je geen ondervloer te gebruiken. Je kan de vloer dus makkelijk over een bestaande vloer plaatsen. Zodra de ondergrond schoon is, breng je de lijm aan en kan de vloer gelegd worden. Een lamel plank bestaat uit een berken multiplex onderlaag en heeft een eiken toplaag. Een prachtige eiken toplaag wat de natuur meeneemt in huis! In het berken multiplex onderlaag, zit een veer- en groef systeem verwerkt. Het veer- en groefsysteem zorgt voor een gemakkelijke legwijze en kan eventueel zelf nog uitgevoerd worden. Zodra de gehele vloer ligt, moet de vloer alleen nog afgewerkt worden met een twee componenten olie. 

Uniek.

Kies je voor een nieuwe vloer, dan wil je natuurlijk een vloer die perfect bij je past. Hier kunnen wij, Bebo Vloeren, voor zorgen. Wij zullen samen met u, uw droomvloer samenstellen. Uw voorkeuren en wensen kunnen wij volledig op pakken en zover mogelijk verwerken in uw natuurlijke visgraatvloer. U bent van harte welkom in onze groothandel, waar meerdere visgraat specialisten voor u klaar staan en u vrijblijvend kunnen adviseren. Inclusief gratis eten & drinken! Wanneer bezoekt u onze showroom?

 

Toch eerst nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op!  

natuurlijke visgraat vloer amsterdam natuurlijke visgraat vloer amsterdam natuurlijke visgraat vloer amsterdam

Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam

Natuurlijk visgraat Natuurlijk visgraatvloer natuurlijke visgraatvloer

visgraatvloer Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam

Natuurlijk visgraat vloer Amsterdam