Naturel visgraatvloer Apeldoorn

De naturel visgraatvloer is een vloer voor het leven. Deze keer mochten we de vloer iets dichter bij huis leveren, namelijk in Apeldoorn! Deze unieke, naturel visgraatvloer in Apeldoorn kan meerdere keren worden geschuurd. Door het hout te schuren, verwijder je vlekken en eventuele kleine beschadigingen zoals krasjes en putjes. De vloer ziet er weer als nieuw uit na het schuren. Uiteraard moet je dan de vloer ook weer voorzien van een beschermend laagje. Dit kan middels olie of lak. Als we de vloer komen leggen bij een klant, zorgen wij natuurlijk voor de eerste beschermende laag. Hiermee worden de poriën van het hout afgesloten.

Samenstelling van de vloer

Deze naturel visgraatvloer in Apeldoorn bestaat uit lamelparket. De planken zijn gelegd in het visgraatpatroon, een patroon dat de laatste jaren enorm populair is geworden. We hebben het dan ook behoorlijk druk met het leggen van de prachtigste visgraatvloeren! De naturel visgraatvloer kan je na het schuren een andere kleur geven als je zou willen. De kleur waarin de vloer wordt geleverd is namelijk naturel. Daarna kan je nog alle kanten op. Als je de naturel kleur dus zat bent, kan je altijd kiezen voor een mooie kleurolie. Dit kunnen wij ook voor je verzorgen! Wij zijn een visgraatspecialist en kunnen al je wensen met betrekking tot de visgraatvloer vervullen.

Foto’s naturel visgraatvloer Apeldoorn

Hieronder kun je foto’s bekijken van de tevreden klant in Apeldoorn. Zo krijg je een beter beeld van de vloer wanneer deze is geplaatst. In de showroom van onze fabriek kun je ook een goed beeld vormen over de visgraatvloeren. In onze fabriek hebben we meerdere vloeren tentoongesteld. Uiteraard is er veel meer mogelijk dan we in de showroom kunnen laten zien. Heb je dus specifieke wensen of dromen, laat het ons gerust weten. We kunnen alles realiseren! Niks is teveel voor Bebo Vloeren in Vriezenveen.

De afmetingen van de geplaatste vloer die je hieronder ziet zijn 11 + 3 x 125 + 625 mm. Elke plank heeft een vierzijdige vellingkant. Dit laat het plankenmotief wat sterker naar voren komen en geeft de vloer een natuurlijke uitstraling. We behandelen de vloer met een twee-componentenolie nadat we de vloer hebben gelegd. De olie kan dus een kleur bevatten, maar dat hoeft niet. De belangrijkste eigenschap van de olie is dat het de vloer een beschermend laagje geeft. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen vuil. De olie die wij bij deze vloer hebben gebruikt heet Alaska White 10.

Levensduur eiken visgraatvloer

De toplaag van dit lamelparket is 3 millimeter dik. Bij het schuren van de vloer wordt er elke keer 0,2 millimeter af gehaald. Je ziet dat de vloer dus meerdere keren geschuurd kan worden. Hierdoor lijkt de vloer weer als nieuw. Ook handig als de vloer onverhoopt een vlek heeft gekregen, of als de toplaag is uitgedroogd. Het schuren van de vloer wordt om de 10 à 15 jaar gedaan. Natuurlijk kan en mag het ook eerder als daar reden toe is. Het belangrijkste is om je vloer goed te voeden en te zorgen voor een goede luchtvochtigheid. De vloer mag niet uitdrogen. Te vochtig is echter ook niet goed. Met een hygrometer kan je de vochtigheidsgraad goed in de gaten houden. De meter wordt middels een app gekoppeld aan je telefoon, zodat je de gegevens altijd dichtbij hebt. Wil je ook een mooie visgraatvloer? Kom dan naar onze showroom of neem contact met ons op!

Naturel visgraatvloer Apeldoorn Naturel visgraatvloer Apeldoorn Naturel visgraatvloer Apeldoorn