Naturel visgraat vloer Apeldoorn.

Onze Naturel visgraat vloer Apeldoorn is een vloer voor het leven. Uiteraard is de vloer een natuur product en kunnen houten vloeren jaren mee gaan. Het unieke van een naturelle visgraat vloer is dat de vloer meerdere keren geschuurd kan worden en daarna in een andere kleur geolied kan worden. De naturelle visgraat vloer van de onderstaande afbeeldingen is geplaatst in Apeldoorn. Een unieke vloer wat bestaat uit lamelplanken die geplaatst zijn in het visgraat motief. Uniek, persoonlijk samengesteld én hoogwaardige kwaliteit. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede vloer. Onze visgraat specialisten hebben deze vloer samen met de klant uit Apeldoorn samen gesteld. Wat vindt u van deze vloer?

Foto’s visgraatvloer.

Onder dit verhaal ziet u meerdere foto’s van het eindresultaat van de naturelle visgraat vloer wat geplaatst is in Apeldoorn. De foto’s laten u zien wat het eindresultaat is en de voorplaat geeft weer wat de details zijn van deze vloer. Zo ziet u dat het houtsoort Eiken is, dit betreft de toplaag van de lamelplanken. De vloer bestaat uit lamelplanken met de afmeting: 11 + 3 x 125 + 625 mm. Dit is een zeer populaire maat in de visgraatwereld. Elke plank beschikt over een kleine, 4-zijdige vellingkant. Hierdoor komt het plank motief nog mooier naar voren en lijkt de vloer wat natuurlijker. Als laatste is deze naturelle visgraat vloer af geolied met een twee componenten olie. De olie zorgt voor een beschermlaag en voor de gewenste kleur. De kleur van de naturelle visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen heeft de kleur ‘Alaska White 10’.

Levensduur eiken visgraatvloer.

Zoals u misschien al hierboven gelezen heeft, is een visgraat vloer een vloer voor het leven. Zo kan de eiken top laag van de vloer meerdere keren op geschuurd worden. De eiken toplaag is namelijk 3 mm dik. Bij het schuren wordt er elke keer 0.2 mm van de toplaag afgehaald en kan de vloer opnieuw geolied worden. Hier staat niet echt een aantal jaren voor, maar vaak wordt dit om de 10 á 15 jaar gedaan.

Wilt u ook graag een naturelle visgraat vloer voor in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op!