Eiken mozaïek vloer

Op de onderstaande afbeeldingen zien we een prachtige eiken mozaïek vloer welke in menig huishouden niet zal misstaan. Eiken mozaïek vloeren kunnen in verschillende stijlen woningen worden geplaatst omdat het een klassieke tijdloze vloer is.

Vroeger, maar ook nu zien we mozaïek vloeren naast woningen ook in grote feestzalen terugkomen. Deze eiken mozaïek vloer bestaat uit eiken vloerdelen met een dikte van 8 mm, de kleine vloerplankjes zijn op een gaasje geplakt zodat er matjes mozaïek gelegd kunnen worden. Met deze mozaïek matjes is er een mogelijk als de ondergrond het toelaat dat ze rechtstreeks op de betonnen vloer worden verlijmd. Kleine oneffenheden kunnen worden opgevangen en na het legwerk word de vloer uiteraard zorgvuldig geschuurd en gepolijst.

Het interieur & een eiken mozaïek vloer

De stijl van uw vloer ligt helemaal aan uw interieur, op de onderstaande afbeeldingen ziet u een prachtig helder witte trap. Door voor deze eiken mozaïek  vloer te kiezen creëert u een stijlvolle moderne ruimte met de warmte en sfeer van het pure hout. Evenals de kleur die op de vloer is aangebracht; Royale 00 blank, een prachtige tint welke de puurheid van de vloer behoud en er een vleugje warmte aan toevoegt.

Deze vloer leent zich ook uitstekend voor de grote ruimten zoals een danszaal. De kwaliteit van de eiken mozaïek vloer en tapis vloeren zijn zo hoog dat het de tand des tijds glansrijk zal doorstaan. Gaat uw voorkeur meer uit naar een moderne uitstraling, denk er dan over na om de vloer te laten roken of geef het een witte olie.

Mozaïek Amsterdam Mozaïek Amsterdam Mozaïek Amsterdam

Mozaïek Amsterdam Mozaïek Amsterdam Mozaïek Amsterdam

Mozaïek Amsterdam

Mozaiek Amsterdam

Wist u dat wij ook een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen leveren? Klik hier!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart