Moderne visgraatvloer

Een moderne visgraat vloer, wat de naam al zegt is een visgraat vloer erg modern, heeft weinig noest vorming en is vaak visgraat lamelparket. Steeds wordt er vaker voor een visgraatvloer gekozen. Nu kun je een visgraatvloer zo gaan bewerken, dat het een aparte uitstraling krijgt. Een moderne visgraatvloer is een vloer met vaak een vergrijsde of gerookte behandeling. Dit zorgt ervoor dat er een grijstint in het hout zit en dat zorgt ervoor dat de visgraatvloer een moderne uitstraling heeft. Ook zou u er voor kunnen kiezen om een enkele band en een bies te laten plaatsen. Dit zorgt zowel voor een landelijke uitstraling, dan wel voor een moderne uitstaling. Zo heb je meerdere keuzes om een moderne visgraat vloer te krijgen!

Leggen van een moderne visgraatvloer

Een moderne visgraatvloer moet natuurlijk goed gelegd worden. Wij hebben professionele leggers in dienst die vele vloeren gelegd hebben en daardoor de nodigde ervaring hebben. Een moderne visgraatvloer leggen is geen gemakkelijke klus, er moet perfectionistisch gewerkt worden. Als eerste zorgen onze leggers er voor dat de ondervloer geplaatst wordt, daarna wordt de visgraatvloer over de ondervloer heen geplaatst. De visgraatvloer wordt verlijmd en verspijkerd. Als de vloer gelegd is, moet de vloer af geolied worden met een olie. De olie zorgt voor een kleurtint en een beschermlaag. Een olie met een kleurtint en beschermlaag wordt ook wel een twee componenten olie genoemd, dit is een van de beste keuzes die je kunt maken betreft afwerkolie. En een goede bescherming voor uw vloer is natuurlijk zeer belangrijk! Als de afwerkolie gedroogd is, is uw moderne visgraatvloer beloopbaar!

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een moderne visgraat vloer? Bekijk onze opgeleverde projecten voor meer inspiratie. Mocht u dat gedaan hebben, kunt u altijd contact opnemen en/ of naar onze showroom komen. Daar staan gespecialiseerde visgraat verkopers op u te wachten om samen met u een schitterende visgraatvloer uit te zoeken!

moderne visgraatvloer moderne visgraatvloer moderne visgraatvloer

Moderne visgraatvloer