Moderne visgraat vloer Amsterdam.

Iedereen heeft zijn eigen smaak. Niet iedereen vindt hetzelfde mooi, maar iedereen wil wel graag 1 ding: een mooie vloer. Uiteraard verschilt dat per persoon. Onze visgraat specialisten staan in onze showroom voor uw klaar om uw perfecte, moderne visgraat vloer uit te zoeken. Zo ook voor de klant uit Amsterdam. De klant uit Amsterdam is helemaal afgereisd naar Vriezenveen om alle mogelijkheden te bekijken. De afstand was het meer dan waard! Nadat zij volledig zijn ingelicht door onze visgraat specialisten, hebben zij een afspraak gemaakt met de leggers en zij hebben de vloer geplaatst. Het eindresultaat van deze moderne visgraat vloer is te bewonderen in de bijgaande foto’s die u hieronder kunt zien. Het eindresultaat is fantastisch. Weer een wens vervult en weer een tevreden klant! Daar staat Bebo voor.

Leggen visgraat vloer.

Het leggen van een visgraat vloer is geen eenvoudige klus. Zo is het niet binnen 1 dag klaar. Meestal zijn onze parketteurs meerdere dagen bezig met 1 vloer. Zo beginnen ze met het aanbrengen van de primer, daarna het verlijmen of verspijkeren van de ondervloer en daarna het plaatsen van de lamel planken over de ondervloer. Dat zijn in grote lijnen de stappen van het plaatsen van een visgraat vloer. De moderne visgraat vloer die in Amsterdam geplaatst, is een lamel vloer. Dat houdt in dat de vloer beschikt over een ‘Veer en groef’ en dat houdt in dat de vloer gemakkelijk aan elkaar te bevestigen is. Door de ‘veer en groef’ hoeft de vloer alleen maar verlijmd te worden over de onder vloer. Zodra de gehele vloer gelegd is, moet de vloer af geolied worden.

Olie.

Het laatste eindstation van de moderne visgraat vloer is het oliën van de vloer. Zodra dat gebeurd is, hoeft de vloer alleen maar te drogen en is de vloer klaar. De olie zorgt voor een kleurtint, zodat de vloer de gewenste kleur krijgt. Ook zorgt de olie voor een beschermlaag. Nadat de olie ter plekke aangebracht is, moet de olie 72 uur drogen. Nadat de olie gedroogd is, kan er over de vloer gelopen worden!

Wilt u ook graag een moderne visgraat vloer? Bezoek onze winkel of neem contact met ons op)

Moderne visgraat vloer Amsterdam Moderne visgraat vloer Amsterdam Moderne visgraat vloer Amsterdam

Moderne visgraat vloer Amsterdam Moderne visgraat vloer Amsterdam Moderne visgraat vloer Amsterdam

Moderne visgraat vloer Amsterdam Moderne visgraat vloer Amsterdam

Moderne visgraat vloer Amsterdam

Moderne visgraat vloer Amsterdam.