Landelijke visgraatvloer

De landelijke visgraat vloer is een vloer wat bestaat uit kleine eiken plankjes, ook wel tapis plankjes genoemd. De tapis eiken plankjes worden voor een landelijke visgraat vloer vaak verouderde  vloer delen gebruikt. Ook worden de tapis eiken plankjes vaak behandeld met een White wash, krijtwit, weissgrund of een vergrijsde kleur. Ook zou u er voor kunnen kiezen om de vloer eventueel te laten roken, om een landelijke stijl te creëren wordt daar vaak voor gekozen. Erg veel mogelijk heden en keuzes ! Een landelijke visgraatvloer kun je met veel dingen combineren, denk daarbij aan een enkele- of eventuele dubbele band. Veel keuzes als het gaat om een landelijke visgraatvloer!

Het leggen van een landelijke visgraatvloer

Zoals net verteld is, wordt een landelijke visgraat vloer gerookt en/of verouderd. Wat daar mooi aan is, is dat je de spijkergaten in de eiken plankjes goed weer ziet. Dat is een mooi, robuust effect en dat past precies bij de landelijke stijl. De landelijke visgraat vloer is gelegd door onze professionele leggers. Zij zijn gediplomeerd en beschikken over ervaring en weten dus als geen ander hoe de visgraat vloer geplaatst moet worden! Ook kunnen onze leggers meerdere wensen verwerken in de vloer, bijvoorbeeld een band en bies is geen probleem voor onze leggers.

Eindresultaat

Een landelijke visgraatvloer kan verschillen door de bewerkingen. Maar doordat er van vele landelijke visgraatvloeren geplaatst zijn door onze leggers, hebben wij natuurlijke vele eindresultaten waar op u kunt zien of zo’n landelijke visgraatvloer ook iets voor u is! Bent u benieuwd naar de eindresultaten van de visgraatvloeren? Neem dan een kijkje bij onze opgeleverde projecten en zie elke visgraat vloer die door Bebo Vloeren geplaatst is!

Bent u geïnteresseerd in een visgraat vloer? Kom naar onze showroom en laat u informeren door onze gespecialiseerde visgraat verkopers! Heeft u vragen over de visgraatvloeren? Neem dan contact met ons op!

Landelijke visgraatvloer Landelijke visgraatvloer

Landelijke visgraatvloer.