Landelijke visgraatvloer Zeist

Deze landelijke visgraatvloer is geplaatst in Zeist. We komen overal met Bebo Vloeren! De klanten uit Zeist zijn eerst naar onze showroom in Vriezenveen gekomen. Samen met onze visgraatspecialisten zochten ze hun droomvloer uit. Deze hebben wij toen geproduceerd en gekleurd. Binnen enkele werkdagen hebben we de vloer bezorgd en uiteraard ook gelegd. De vloer is een lamelparket vloer. De planken van dit soort vloeren bestaan uit een onderlaag van berken multiplex en een toplaag van eikenhout. De klanten wilden de vloer combineren met vloerverwarming. Lamelparket kan worden gelegd zonder tussenvloer, ook op vloerverwarming. Lees hieronder alle details van de vloer!

Visgraat lamelparket

Een lamel visgraat vloer is tegenwoordig erg populair. Een lamel visgraat vloer kan namelijk zonder ondervloer geplaatst worden en goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Dat een vloer goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming is zeer belangrijk in deze tijd, aangezien vele (nieuwbouw) woningen beschikken over vloerverwarming. Een lamel plank beschikt over een veer- en groefverbinding waardoor de vloer gemakkelijk in elkaar geschoven kan worden. De onderlaag van een lamel plank bestaat uit berken multiplex en de toplaag is 100% eikenhout. Een stevige plank met een natuurlijke toplaag. Een lamel visgraat vloer wordt wel volledig verlijmd over de ondergrond en vervolgens af geolied met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt voor een stevige beschermlaag en voor de gewenste kleur. De kleurtint die bij de landelijke visgraat vloer uit Zeist gebruikt is, is de kleur Puur Eiken.

Hygrometer en vloerverwarming

De landelijke visgraat vloer beschikt ook nog over een handige gadget. De vloer heeft namelijk een Hygrometer. Een hygrometer is een klein apparaatje wat in de ruimte van de vloer geplaatst moet worden. Deze meet de luchtvochtigheid en kan aan de hand daarvan weergeven of deze goed voor de vloer is of niet. Als de luchtvochtigheid te laag is, kunnen er kieren ontstaan. Om dit te verhelpen zou er gebruik gemaakt kunnen worden van een luchtbevochtiger. Als de luchtvochtigheid te hoog is, kan de vloer bol gaan staan. Om dit te verhelpen kan er geventileerd worden met buitenlucht. Al met al kan een hygrometer perfect aangeven wat goed is voor uw vloer én dat is zeker belangrijk.

 

Wilt u ook graag een landelijke visgraat vloer? Bezoek dan onze groothandel!

Landelijke visgraatvloer Zeist Landelijke visgraatvloer Zeist Landelijke visgraatvloer Zeist