Landelijke visgraatvloer Zaandam

Deze landelijke visgraat vloer is door onze parketteurs geplaatst in Zaandam. Een mooie klus voor onze parketteurs die zich helemaal uit konden leven met deze prachtige lamel visgraat vloer. Door de prachtige sortering, 1 Bis, heeft de vloer vrij weinig tot geen noesten. Dit zorgt voor een mooi rustig resultaat en geeft de vloer een landelijke uitstraling. Uiteindelijk, zodra de vloer geplaatst is, mochten de klanten hun vloer bekijken. Zij waren zeer tevreden. De vloer die zij hadden samengesteld blijkt dan ook in het echt schitterend te zijn. Een zeer tevreden klant én een schitterend eindresultaat. Wat wil de mens nog meer?

Legwerk visgraatvloer

Onze parketteurs komen bij u de vloer plaatsen. Dit hebben zij ook bij de klant uit Zaandam gedaan. Zij komen een week lang, elke dag langs om de vloer te plaatsen. Dit vraagt opperste concentratie en vakkundigheid. Onze parketteurs zijn allemaal gediplomeerd en hebben veel werkervaring. Dit alleen om het perfecte eindresultaat te creëren. De parketteurs beginnen eerst met het plaatsen van de ondervloer. Zodra de ondervloer ligt, kunnen de lamellen planken bevestigt worden aan de ondervloer. Alle lamellen beschikken over een veer en groef waardoor de planken alleen maar verlijmd hoeft te worden. Zij verlijmen de gehele vloer zodat het hout geen kant op kan. Ook beschikt de landelijke visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen over een enkele band die helemaal rondom de vloer heen loopt. Dit zorgt voor een ultieme en unieke afwerking. Zodra de gehele vloer geplaatst is, wordt de vloer af geolied met een twee componenten olie.

Olie visgraat vloer

Zodra de vloer in zijn geheel geplaatst is, is het tijd om de vloer te oliën. De olie wordt terplekke aangebracht om zo alle plekken goed te raken. De olie zorgt voor een mooie kleurtint en zorgt voor de beschermlaag van de vloer. Zodra de vloer in zijn geheel geolied is, moet de vloer 24 uur drogen. Zodra de vloer gedroogd is, kan er gebruik gemaakt worden van de landelijke visgraatvloer!

Wilt u ook geen landelijke visgraatvloer? Kom dan in onze groothandel, ook voor particulieren!

landelijke visgraatvloer landelijke visgraatvloer  landelijke visgraatvloer 

landelijke visgraatvloer landelijke visgraatvloer landelijke visgraatvloer

landelijke visgraatvloer landelijke visgraatvloer

landelijke visgraatvloer

www.visgraatvloer.com