Landelijke visgraatvloer Weesp.

Deze landelijke visgraatvloer is geplaatst in Weesp. De klanten uit Weesp zijn naar onze showroom gekomen en hebben daar de vloer van hun dromen uitgezocht. Ze zijn geholpen door een van onze specialisten in visgraatvloeren en hebben dan ook met goede begeleiding de vloer uitgekozen die perfect bij hen woonruimte past! Een goede combinatie van afmeting en kleur zorgt voor een landelijke uitstraling! Onze leggers hebben gezorgd voor een schitterend eindresultaat en hebben dit project met alle precisie voltooid. De klanten uit Weesp zijn zeer tevreden met de landelijke visgraat vloer!

Visgraat vloer.

De landelijke visgraatvloer uit Weesp beschikt over vele specials. Een special is iets speciaals aan de vloer. Dit kan de klant zelf uitkiezen wat er voor zorgt dat de vloer gepersonaliseerd wordt! Een van de specials is de sortering. De meest voorkomende sorteringen is de sortering 1 Bis en de sortering Rustiek. 1 Bis houdt in dat de vloer vrijwel geen noesten heeft. De vloer is vrij rustig en als er een noest in voor komt is de noest niet groter dan een 20 eurocentje. Dan heb je de sortering Rustiek. De sortering rustiek is daarin tegen wel druk. Het hout beschikt over vele noesten en bewerkingen. De landelijke visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen heeft de sortering 1 Bis. Een schitterende sortering voor een landelijke visgraatvloer! Ook beschikt de vloer over een enkele band en een bies. Dit zorgt voor een strakke afwerking rondom de vloer heen. Ook wordt de vloer af geolied met een twee componenten olie. Dit omdat de vloer dan door één olie gekleurd en beschermd wordt! Zodra de olie gedroogd is, kan er gebruik gemaakt worden van de vloer!

Groothandel.

Bent u ook geïnteresseerd in een landelijke visgraatvloer? Kom dan naar onze groothandel en laat u informeren door onze gespecialiseerde verkopers! Vooraf nog een aantal vragen? Neem dan contact met ons op!

Landelijke visgraatvloer Landelijke visgraatvloer Landelijke visgraatvloer

Landelijke visgraatvloer Landelijke visgraatvloer Landelijke visgraatvloer

Landelijke visgraatvloer Landelijke visgraatvloer

Landelijke visgraatvloer

Landelijke visgraatvloer Weesp.