Landelijke visgraatvloer Utrecht.

Een landelijke visgraatvloer, dat was de wens van deze klant. De klant wou een natuurlijke kleur, een bies en een enkele band rondom de vloer. Niets is te gek bij Bebo Vloeren! Wij hebben samen met de klant de vloer samen gesteld. De vloer voldoet aan alle wensen van de klant. Door persoonlijke begeleiding was het samenstellen van de vloer zo gedaan! Het resultaat is vastgelegd door middel van foto’s. Zoals de foto’s weer geven is het resultaat prachtig geworden!

Gespecialiseerde verkopers.

Mocht u graag een visgraatvloer willen, dan kan u bij onze showroom langs komen. Onze gespecialiseerde verkopers staan voor u klaar om zo samen met u de vloer uit te zoeken die u graag wilt. Wij hebben meerdere voorbeelden van verschillende vloeren zodat u een idee krijgt over hoe veel verschillende mogelijkheden er zijn op het gebied van visgraat. Daarna gaan we alle punten op een rij zetten, denk daarbij aan de afmeting, de sortering van het hout, de afwerkkleur, eventuele specials etc.  Als we dat allemaal bepaald hebben, kunnen we gaan kijken wanneer er ingemeten gaat worden en welke ondervloer er nodig is. Als ook dit geregeld is, kan er gelegd worden!

De vloer van de bijgaande foto’s heeft de afmeting 6 x 90 x 450. De landelijke visgraatvloer beschikt over een band en een bies. De vloer is gesorteerd op 1 bis. Dit zorgt ervoor dat er geen grote noesten in het hout voorkomen. De noesten zijn niet groter dan een 20 euro centje. De vloer is ook af geolied met de kleur ‘mountain grey’. Dit zorgt voor een naturelle uitstraling met een lichte grijstint. Alle kleine details zorgen ervoor dat de vloer een landelijke visgraatvloer wordt en natuurlijk helemaal naar wens is voor de klant.

Afwerk olie.

De vloer is afgewerkt met een twee componenten olie. De olie zorgt zowel voor kleur als voor bescherming. De afwerkolie zorgt ervoor dat vuil niet in de vloer kan trekken. Zo voorkomt u bijvoorbeeld: kringen van glazen op uw tafel. Ook zorgt de olie ervoor dat de vloer de gewenste kleur krijgt.

Bij interesse, neem contact met ons op!

Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer

Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer

Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer

Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer Landelijke Visgraatvloer

Landelijke Visgraatvloer

Klik hier om naar onze eigentijdse meubelcollectie van MAKE6 te gaan!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Landelijke visgraatvloer Utrecht