Landelijke visgraatvloer 

Tijdens de zoektocht naar een landelijke visgraatvloer of een andere nieuwe vloer voor in uw woning, is het vaak toch echt ‘liefde op het eerste gezicht’. Hoe cliché het ook klinkt, het is echt waar! Zo heeft een ieder een bepaalde voorkeur voor kleur, patroon en materiaal. Onze klanten uit Weesp brachten een bezoekje aan onze groothandel en het duurde maar even! De keuze was zo gemaakt: een landelijke visgraat vloer. Liefde op her eerste gezicht zoals we dat noemen! Deze prachtige, landelijke visgraat vloer brengt de natuur in je woonkamer en is afgewerkt met de mooie kleur: puur eiken! Benieuwd naar de verdere specialiteiten van deze landelijke visgraat vloer? Lees dan door!

Details landelijke visgraatvloer

Elke visgraat vloer heeft zo zijn eigen kenmerken. Deze kenmerken worden samengesteld in onze showroom en zijn naar smaak aan te passen. De klant uit Weesp heeft gekozen voor een visgraat lamel vloer met een ijzersterke, eiken toplaag. De toplaag van de vloer bestaat uit ‘Noest Arm’ hout en dat betekend dat de vloer vrijwel geen noesten heeft. De vloer beschikt wel over meerdere kleurnuances, maar er is geen noest te vinden! Natuurlijk, rustig en landelijk! De lamellen van deze landelijke visgraat vloer hebben de afmeting: 11 + 3 x 125 + 625 mm. Als specialiteit heeft de vloer een Hygrometer. Een hygrometer is een klein apparaatje wat de luchtvochtigheid in de gaten houdt en u kan informeren over de luchtvochtigheid via een app die te downloaden is op zowel IOS als ANDROID. Zo kunt u bekijken hoe de luchtvochtigheid omtrent uw landelijke visgraat vloer i. Is de luchtvochtigheid te laag, dan kunnen er kieren ontstaan. Dit is te verhelpen door een luchtbevochtiger aan te zetten. Als de luchtvochtigheid te hoog is, kan de vloer bol gaan staan. Dit is te verhelpen om de ruimte te ventileren. De perfecte luchtvochtigheid zit tussen de 45% en 55%.

Naturel landelijke visgraatvloer

Puur eiken is de naam van de kleur waar de vloer mee af geolied is. Elke visgraat vloer wordt namelijk na het plaatsen af geolied met een twee componenten olie: hierin zit en een kleur- en een beschermlaag verwerkt. De kleur zorgt ervoor dat het hout de juiste kleur krijgt en de beschermlaag zorgt ervoor dat de vloer beschermd is tegen vlekken en vuil. De olie moet 72 uur drogen, daarna kan er gebruik gemaakt worden van de vloer!

Wilt u ook graag een landelijke visgraat vloer? Bezoek dan onze showroom, of neem contact met ons op!

landelijke visgraatvloer visgraatvloer landelijk visgraatvloer

visgraat vloer grijs gerookte visgraat vloer houten vloer

rustieke visgraatvloer visgraatvloer rustiek donkere visgraatvloergrijze visgraat vloer