Landelijke visgraat vloer! 

Bent u op zoek naar een landelijke visgraat vloer voor in uw woning, maar wilt u graag net iets anders dan de standaard visgraat vloer? Bekijk dan onze visgraat collectie. Een enorme collectie in visgraat vloeren, met vele mogelijkheden. Neem een kijkje bij opgeleverde vloeren voor een aantal voorbeelden en wie weet ziet u uw droomvloer! 

Landelijke visgraat vloer

Soorten, maten, kleuren… alles is mogelijk bij de visgraatvloer 

Een nieuwe houten vloer uitzoeken is zeker een leuke uitdaging! Uiteindelijk het eindresultaat van de vloer is verbluffend mooi en zal zeker naar wens zijn. Maar voordat uw droomvloer geplaatst kan worden, moeten de specificaties vast gesteld worden. Denk hierbij aan de soort visgraat: lamelparket of massief parket. Daarna het formaat van de planken en de uiteindelijke kleur. Heeft u een speciale wens of voorkeur, dit is ook geen enkel probleem want wij kunnen alles volledig naar wens voor u maken. Alle specialiteiten kunt u bepalen in onze showroom. Alles voor uw droomvloer.. 

Momenteel is een landelijke visgraat vloer een trend! Lichte kleuren, veel hout en mooie warme kleurtinten, hier en daar een gezond noestje. Ook word er steeds vaker voor een moderne vloer gekozen, een vloer met weinig noesten en een strakke uitstraling. Kleuren die dan veel worden gekozen zijn: whitewash, alaska white en dubble alaska white. Benieuwd hoe deze kleuren eruit zien? Kijk dan hier!  

moderne visgraat vloer

Trendy visgraatvloer  

Deze tijd zijn er veel trends! Iedereen wil uiteraard mee doen met de laatste trends om zo de woning zo trendy mogelijk te houden. Waar kies je dan voor?  

Momenteel is het lekker herfstig en niets is mooier om je interieur daar op aan te passen. Kies daarom voor de kleuren okergeel of mosgroen. Deze kleuren worden momenteel overal gebruikt en zijn echt een hype en altijd goed te combineren met landelijke visgraat vloeren! Er zijn dan ook vele leuke accessoires in deze kleuren verkrijgbaar. Ook een extra kaarsje her en der maakt uw kamer nóg warmer en brengt nog meer herfst naar binnen! 

landelijke visgraat vloer landelijke parket vloer vintage interieur

Wilt u graag stylingsadvies of informatie over visgraat vloeren? Breng dan een bezoekje naar onze showroom!