Landelijke visgraat vloer Zeist.

Een nieuwe vloer met nieuwe weetjes! Deze landelijke visgraat vloer is geplaatst in Zeist. De klanten uit Zeist zijn helemaal afgereisd naar Vriezenveen en hebben in onze groothandel hun droomvloer samengesteld! Uniek op zijn eigen manier. Een landelijke tint en gemakkelijk te combineren in verschillende interieurs. Dit keer is de vloer een lamel vloer, dit houdt in dat de vloer bestaat uit eiken hout en berken multiplex. Lamelparket kan zonder ondervloer geplaatst worden op vloerverwarming. Meer weten over deze landelijke visgraat vloer? Lees dan door!

Visgraat lamelparket.

Een lamel visgraat vloer is tegenwoordig erg populair. Een lamel visgraat vloer kan namelijk zonder ondervloer geplaatst worden en goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Dat een vloer goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming is zeer belangrijk in deze tijd, aangezien vele (nieuwbouw) woningen beschikken over vloerverwarming. Een lamel plank beschikt over een veer- en groefverbinding waardoor de vloer gemakkelijk in elkaar geschoven kan worden. De onderlaag van een lamel plank bestaat uit berken multiplex en de toplaag is 100% eikenhout. Een stevige plank met een natuurlijke toplaag. Een lamel visgraat vloer wordt wel volledig verlijmd over de ondergrond en vervolgens af geolied met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt voor een stevige beschermlaag en voor de gewenste kleur. De kleurtint die bij de landelijke visgraat vloer uit Zeist gebruikt is, is de kleur Puur Eiken.

Hygrometer en vloerverwarming.

De landelijke visgraat vloer beschikt ook nog over een handige gadget. De vloer heeft namelijk een Hygrometer. Een hygrometer is een klein apparaatje wat in de ruimte van de vloer geplaatst moet worden. Deze meet de luchtvochtigheid en kan aan de hand daarvan weergeven of deze goed voor de vloer is of niet. Als de luchtvochtigheid te laag is, kunnen er kieren ontstaan. Om dit te verhelpen zou er gebruik gemaakt kunnen worden van een luchtbevochtiger. Als de luchtvochtigheid te hoog is, kan de vloer bol gaan staan. Om dit te verhelpen kan er geventileerd worden met buitenlucht. Al met al kan een hygrometer perfect aangeven wat goed is voor uw vloer én dat is zeker belangrijk.

 

Wilt u ook graag een landelijke visgraat vloer? Bezoek dan onze groothandel!