Landelijke visgraat vloer Dordrecht.

Deze prachtige, landelijke visgraat vloer is geplaatst in Dordrecht! Onze leggers zijn naar Dordrecht afgereisd om daar de vloer te plaatsen. Deze vloer heeft vele eigenschappen waardoor de vloer uniek is. De eigenschappen van de vloer heeft de klant uit Dordrecht zelf samen gesteld in onze groothandel. Hier hebben zij vakkundig advies gekregen van onze gespecialiseerde verkopers. Zij hebben hun wensen door gegeven en onze verkopers hebben dat verwerkt in de mogelijkheden van de vloer. En uiteindelijk is deze landelijke visgraat vloer ontstaan!

Eigenschappen.

De landelijke visgraat vloer bestaat uit het houtsoort eiken. De vloer bestaat uit allemaal ‘losse plankjes’. De ‘losse plankjes’ heten tapis eiken plankjes. De tapis eiken plankjes van de vloer van de bijgaande afbeeldingen hebben de maat 6 x 90 x 450. De vloer beschikt ook over een enkele band die rondom de vloer heen loopt. De band zorgt voor een strakke afwerking van de landelijke visgraat vloer. De vloer is als laatst af geolied met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt ervoor dat de vloer een kleurlaag en een beschermlaag krijgt. De kleurlaag spreekt voor zich: het hout krijgt een kleur. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vloer beschermd wordt tegen vlekken en beschadigingen. Wij gebruiken olie en olie trekt in het hout. De olie wat in het hout trekt zorgt ervoor dat de vloer nog beter beschermd is dan dat de vloer met een ander materiaal, zoals lak, behandeld zou zijn. Dus kortom, de beste afwerking voor uw visgraatvloer!

Fidbox.

De landelijke visgraat vloer beschikt ook over een fidbox. Een fidbox meet de luchtvochtigheid in en rondom de vloer. Hierdoor kunt u de luchtvochtigheid bekijken en zo zien of er geventileerd of er een luchtbevochtiger aangezet moet worden. Zo kunt u er voor zorgen dat de vloer goed blijft liggen en niet gaat werken. De vloer gaat dan niet bol staan of krimpen! Een goede gadget dus!

Bent u ook geïnteresseerd in een landelijke visgraat vloer? Neem contact met ons op!

Landelijke visgraat vloer 3 Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Dordrecht