Landelijke visgraat vloer Delden.

Iedere woning heeft zo zijn eigen stijl. De ene houdt meer van modern, de ander van klassiek en weer een ander van een stijlvolle tussenweg. Uiteraard speelt een vloer een belangrijke rol in de woonstijl. Bekijk zo deze landelijke visgraat vloer die geplaatst is in Delden. De klanten uit Delden hebben een zeer landelijke stijl waar deze mooie visgraat vloer perfect bij aansluit. Onze leggers hebben de vloer geplaatst en het eindresultaat vast gelegd. Wat is het eindresultaat prachtig en wat past de vloer perfect bij de ruimte. Een prachtige, landelijke visgraat vloer én opnieuw een tevreden klant.

Kleuren.

De kleuren in uw woning bepalen uw sfeer in de ruimte. Zo is het uiteraard belangrijk dat de kleur vloer die u uitkiest, wel in uw woonstijl past. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Mocht u langs komen in onze showroom, staan er meerdere visgraatspecialisten voor u klaar. Deze specialisten kunnen met u mee denken voor een mooie, goed passende kleur. Ook kunnen zij u volledig informeren over alles wat met patroonvloeren te maken hebben. Om de keuze iets gemakkelijker te maken, kunt u altijd foto’s maken of een klein deel van een meubelstuk, meenemen naar onze winkel. Zo begrijpen onze specialisten u nog beter!

Bewerkingen.

Een landelijke visgraat vloer zoals deze heeft uiteraard zo zijn bewerkingen en specialiteiten. Hierdoor is de vloer zo uniek geworden. Zo bestaat de vloer uit eikenhout met een berken multiplex onderlaag. De vloer heeft vrijwel geen grote of grove noesten en is redelijk egaal van kleur. Ook heeft de landelijke visgraat vloer een 4-zijdige vellingkant waardoor het motief van de plank nog mooier naar voren komt. Het formaat van de lamelplanken zijn: 11 + 3  125 + 625. Als laatst is de landelijke visgraat vloer af geolied met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt voor een bescherm- en kleurlaag en wordt ter plekke aangebracht door de leggers. De kleur van deze landelijke visgraat vloer is: Alaska White.

Wilt u ook graag een landelijke visgraat vloer? Neem dan hier contact met ons op!

landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer

landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer

landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer

landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer

landelijke visgraat vloer landelijke visgraat vloer

landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer