Landelijke visgraat vloer Apeldoorn.

Dit keer zijn onze leggers in Apeldoorn geweest. Een nieuwe klus, een nieuwe uitdaging. De klant wou graag een landelijke visgraat vloer. Deze heeft meneer bij ons in de winkel uitgezocht en onze leggers hebben de visgraat vloer keurig netjes geplaatst! Ook hebben zij enige foto’s gemaakt om het legproces weer te geven. Het eindresultaat is ook vast gelegd en eerlijk is eerlijk, deze landelijke visgraat vloer is PRACHTIG!

Ondervloer.

Mocht u interesse hebben in een visgraat vloer dan zou u naar onze showroom kunnen komen en zo kunt u de visgraat vloer uitzoeken die u graag wilt! Als het uitzoeken gebeurd is, moet er gekeken worden naar de originele vloer. Is het beton is het hout of misschien een combinatie van beide? Onze leggers komen langs om te kijken wat de originele vloer is en bekijkt de status van de originele vloer. Bij de landelijke visgraatvloer uit Apeldoorn was de originele vloer hout. Hier kunnen wij natuurlijk niet direct de tapis visgraatvloer overheen plaatsen. Eerst moet er een ondervloer geplaatst worden. Ook daar zijn vele mogelijkheden van. Bij een originele houten vloer wordt er altijd voor spaanplaten als ondervloer gekozen. Deze boren ze vast in de originele houten vloer en daar kan de visgraatvloer overheen verlijmt en gespijkerd worden. Waarom moet er een ondervloer gebruikt worden? De ondervloer moet gebruikt worden om de originele vloer uit te vlakken en er wordt daardoor dus een strakke ondervloer gecreëerd. Als de ondervloer strak en egaal is, kan een visgraatvloer goed geplaatst worden!

Eind resultaat.

Het eindresultaat van deze landelijke visgraat vloer is zeker prachtig. Iedereen wordt er blij van, onze leggers hadden een mooie klus en onze klant heeft een schitterend eind resultaat! Bent u ook op zoek naar een landelijke visgraat vloer? Kom naar onze showroom en laat onze verkopers u informeren over visgraatvloeren!

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraatvloer Apeldoorn.