Landelijke visgraat vloer Amsterdam.

Patroonvloeren zijn terug van weggeweest. Patroonvloeren is een breed begrip. Zo zijn er enorm veel soorten en maten die onder de patroonvloeren vallen. Welk soort en enorm bovenuit springt is de landelijke visgraat vloer. Een eiken visgraat vloer wordt vaak gekozen en is dan ook enorm populair. Ook visgraat vloeren zijn in vele verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Als we de bijgaande afbeeldingen bekijken, ziet u een prachtige, landelijke visgraat vloer. Deze vloer is geplaatst in Amsterdam door onze parketteurs. Het resultaat van deze vloer is prachtig én de klant uit Amsterdam is zeer tevreden.

Legwerk landelijke visgraat vloer.

Een visgraat vloer wordt in meerdere dagen gelegd. Zo kan het zijn dat de legger 4 tot 5 dagen bezig is met een visgraat vloer. Dit doordat de vloer uit meerdere lagen bestaat. Zo beginnen de leggers met een vlakke ondervloer die meestal van beton of hout is. Daarna wordt de bijbehorende ondervloer geplaatst over de originele vloer. Zodra de gehele ondervloer geplaatst is over de originele vloer, kan de visgraat vloer geplaatst worden. Dit kan op verschillende manieren, maar de meest voorkomende manier is door de vloer volledig te verlijmen. Dit wordt alleen bij lamel vloeren gedaan. Een lamel vloer beschikt namelijk over een veer- en groef en hoeft daardoor alleen maar verlijmt te worden. Wist u dat eiken visgraatvloeren ook geschikt zijn voor vloerverwarming?!

Afwerking landelijke visgraat vloer.

Nadat de vloer in zijn geheel verlijmd is op de ondervloer, is de vloer klaar voor zijn afwerking. De vloer moet namelijk nog af geolied worden. Dit wordt gedaan met een twee componenten olie die zorgt voor een beschermlaag en een kleurtint. De olie wordt terplekke aangemaakt en terplekke aangebracht. De landelijke visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen heeft de kleur: Alaska White. Ook is deze vloer nu optimaal beschermd tegen vlekken en beschadigingen. Nadat de vloer 72 uur gedroogd heeft, is de vloer helemaal klaar voor gebruik.

Wilt u ook graag een landelijke visgraat vloer? Bezoek dan onze showroom!

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer

Landelijke visgraat vloer

visgraatvloer.com