Landelijke visgraatvloer Amsterdam.

Een landelijke visgraat vloer is zeker een breed begrip, maar deze klant uit Amsterdam doet daar zeker eer aan. Een prachtige eiken visgraat vloer met een vergrijsde afwerking. De vloer past perfect bij de aankleding en het andere interieur van de woning en zorgt voor een mooi eind resultaat! Een eiken vloer is een vloer voor de rest van uw leven! Deze vloer is samengesteld in onze groothandel en is dan ook volledig naar wens van de klant uit Amsterdam! Bent u benieuwd naar de details en alle weetjes van deze landelijke visgraat vloer? Lees dan door!

Showroom visgraatvloeren.

Een nieuwe vloer is zeker een grote stap. Gelukkig kunnen wij u hier perfect in begeleiden, door vrijblijvend advies te geven onder het genot van de kopje koffie. Heel het proces start in onze showroom. In onze showroom kunt u uw eigen visgraat vloer samen stellen. Hier kunt u al uw voorkeuren en wensen doorgeven en de visgraat specialisten zullen het voor u verwerken in uw vloer. Uiteindelijk met 1 eindresultaat: uw droomvloer! De landelijke visgraat vloer wat geplaatst is in Amsterdam is prachtig vastgelegd door middel van foto’s die u onder dit verhaal kunt zien. Zo ziet u dat het eindresultaat oogverblindend is! Vindt u niet? 😊

Details visgraatvloer.

Dan de details van de landelijke visgraat vloer. Zo is de vloer een eiken lamelvisgraat vloer met een multiplex onderlaag en een eiken toplaag. De planken zijn lamellen en beschikken over een veer- en groefverbinding. Door de veer- en groefverbinding is de vloer gemakkelijk te leggen. De vloer wordt volledig verlijmd aan de originele ondergrond. De sortering van het hout is: Noest arm. En dat houdt in dat er vrijwel geen noesten in het hout zitten. De lamellen hebben een afmeting van: 11+ 3 x 125 + 625 mm en zijn af geolied in de kleur: Alaska white 10.

Bent u ook op zoek naar een landelijke visgraat vloer? Neem dan contact met ons op! 

randafwerking visgraatvloer

 

afbeelding met productinformatie visgraatvloer